E destul de simplu, pentru o minte diabolică, într-o țară in care mai fiecare familie are un copil, un părinte, plecat prin lume la o muncă pe care nu i-o oferi la el in țară, sau dacă i-o oferi o faci pentru o recompensare… simbolică!
Treci țarile lumii pe lista galbenă!
Problemă rezolvată!
Paștele este sărbătoarea bucuriei in care două lucruri sunt esențiale si necesare pentru un roman: Slujba de Inviere si masa cu cei dragi!
Cum promisiunea ca Învierea se va sărbători anul acesta era deja exprimată, trebuia găsit ceva ca oamenii să renunțe fie la mersul la biserică, fie la cei dragi! Sau cei dragi la ei!
Asa ca s-a actualizat rapid lista galbenă!
Cel care intră in Romania nevaccinat, intra in carantină pentru cel putin 10 zile, adică daca intră azi iasă după Paști!
Si întreaga familie, la care vine, împreună cu el!
Cât de drăcească poate sa fie mintea care concepe asa ceva? Se plăteste chiar 75% din salariu casnicilor care fac carantina din „vina” vizitatorului !
Cât de diabolică e mintea celui care atacă numai crestinii ortodocși, care sigur nu sunt vaccinați?
Cu fiecare astfel de măsura devine tot mai clar că afacerile care se fac pe seama „pandemiei” sunt lucruri secundare!
Toată aceasta „pandemie” are drept scop instaurarea regelui mondial si absolut toate măsurile ii netezesc doar calea, spre tron!
De aceea va rog oameni buni să va treziti și sa nu le mai faceti jocul!
Boala de care ne „protejază” este credința si efectele ei secundare: iubirea, empatia, mila, nădejdea….Tot ce inseamnă, acceptat sau nu, constient sau nu, Iisus în noi!
Toate masurile prin care vor „să ne salveze” începând cu masca, distanțarea, egoismul, dispretul pentru cel de alături care gândeste altfel si terminînd cu vaccinarea vor să înlocuiască doar pe Iisus, din noi, cu dumnezeul lor!
Nu te teme turmă mică!
De 2000 de ani nu au invatat nimic!
Lacrimile si sângele creștinilor sunt cele care întăresc credința! Comoditatea si traiul bun o subrezesc!
Sus să avem inimile!

23.04.2021
Ziua Sfântului Gheorghe cel care a tăiat capul balaurului!