20190226_163839

Să mă facă de rușine
scăzu tensiunea în mine!
Mai rămân cu voi o vreme
până „acasă” o să mă cheme!

L-am exasperat pe medicul meu! De fapt e specialitatea mea să scot pe fiecare din bocanci si apoi sa-i spun ca ii put mergătorii!
La medic i-am facut in ciudă continuând cu aceeași tensiune de priză ,in ciuda la la dozele lui de medicamente crescute si la tabletele adaugate!
A cedat psihic si mi-a spus : „Bai nene eu am un fond de medicamente pe an si la cat înghiți dumneata de pomană din aprilie încolo trebuie sa tratez  cu ceaiuri! Ia du-te in spital sa vadă ăia pe unde scoti tabletele, de se alege colbul de ele!”
Azi am ajuns in spital si ca sa-l enervez si pe asta, de aici, cu tensiunea sub 160!
De supărare mi-a luat o litră de sânge și a uitat de mine vreo 4 ore pe targă, băgat în toate prizele si emițător de programe de desene animate pe mai multe monitoare!
M-au internat în cele din urmă convinși că imi bat joc de ei, noroc cu pulsul care o luase la deal bine! Daca nu au habar de animale, nu știau că la o vrabie e normal sa-i bată inima repede!
In salon m-au asteptat cu masa pusă si cu un indian pus si el…pe oală!
M-am gândit eu ca se răzbuna ei cumva pe mine si am avut dreptate: mi-au tăiat din porția de tablete si m-au amenințat cu insulina daca îndrăznesc să las glicemia sa crească! Din ce sa-o las ca Benedikt indianul are curul gol tot timpu, cum sa mănânci ceva?
Beau apă! E la discretie si nu crește nici glicemia!
In rest plictiseală! Stau cu o țeavă cu robinet bagată in venă si astept sa mă racordeze si pe mine la ceva!
Mai am un neamț in salon dar de el se ocupă… ca nu face glume: tensiunea lui si glicemia sunt asa cum trebuie ca sa-l injecteze,consulte, sa-l lege de aparate!
Cred ca ma las si eu de glume ca tare imi e foame!
Sper că va urma…