20190224_191707

(din colecția personală de amintiri)

Am avut o noapte de vis! De vis urât! Indianul meu doarme cu lumina aprinsă si vorbește incontinuu! Eu nu pot dormi daca-i lumină decât dacă sunt epuizat fizic. Ce e si mai rău ca m-am chinuit sa inteleg toată noaptea ce spune, fără folos! Nu ca as intelege hindu, da bolboroselile lui aveau accente teutonice.
Acum ziua mi-am dat seama ca era germană sau ceva care măcar el o crede germană!
In rest cel mai frumos a fost cand pe la 4 dimineata, căzut intr-o semi-comă de oboseală, m-am trezit tinut de mână cu gingăsie de o blondă tănăra! Am zîmbit așteptând să văd urmarea la visul asta….Mi-am dat seama ca nu era vis abia cand a țâșnit sângele din degetul din care im lua pe furiș glicemia! Cred ca ea era tot as de dezamăgită ca m-am trezit ca si mine dar din cu totul alte motive!
Acum la internare am facut o greșeală si nu m-am declarat musulman. După barbă și privire sunt un arab fioros! Daca esti musulman ti se face alimentar toate poftele ca sa nu-ti vină vreo idee sexuală cu multe fecioare!
Eu m-am trecut ca „altceva” cu dorința expresă ca miercuri si vineri sa primesc meniu vegan (prietenii știu de ce!).
Azi fiind miercuri si eu fiind „altceva” am primit la micul dejun brânză, unt, lapte iar la amiază chiftele cu orez si iaurt cu fructe!
Cum mâncasem ieri pe săturate m-am multumit dimineata cu bucată de pâine și la amiază cu orezul. Nu, nu facut pilaf (ala e pentru musulmani) asa natur fiert in apa fara sare!
Cu ultimile puteri m-am târât la cofetărie și mi-am cumpărat un măr și o pară că altceva vegan nu aveau nici acolo!
In rest am fost făcut cyborg am tot felul de aparate si cabluri legate de mine care se umflă, zumzăie iar eu trebuie sa stau nemiscat in timpul asta! Este ciudat cand merg la plimbare in jurul spitalului si intepenesc brusc! Oamenii își dau coate, unii încearcă să sune salvarea, câinii ridică piciorul la mine!
Am făcut si consiliere nutrițională unde mi-au spus ce grătare, steak-uri in sânge, pui prăjiți, tort cu frișcă, înghețată, vin si alte alimente toxice nu am voie să mănânc!
Sadism tipic german!
Acum astept masa de seară cu speranta că cineva își aduce aminte de mine si daca nu ma gândesc pana vineri să mă tăi împrejur ca tot sunt in spital!