Cap.4

Avion mașină mică du-l acasă pe Ionică!

Ca orice roman care „se respectă” valiza mea e plină de telemea de oaie si ghibolă proaspătă (telemeaua nu cornuta)! Cașcaval si o blană babană de slană! Acasă mă așteaptă un nor de lăcuste cu și fără rădăcini mioritice capabile să devoreze cantităti impresionante din respectivele produse!
Ca să iau tot, de fiecare dată, mai renunț la haine, spre disperarea mamei mele!
Lufthansa are plecarea la 6 dimineața asa ca nici nu vreau sa mă gândesc la cât trebuie sa mă scol si să impachetez totul, in normele date! Problema cea mai mare însa: că am mâncat acum câteva zile o ciorbă de burtă patrioată, care refuză să părăsească țara (până la nivel de ultimă moleculă)! Am incercat să o conving să vină cu mine cu imodium, antibiotice dar se incăpățânează pe idea „ies toată acum nu plec din țară”!
Acelasi Bombardier mic și inghesuit spre München dar intre timp au „asfaltat” nu mai pare a fi o călătorie cu căruța! Loc lângă ușa de urgența exagerat de larg de câte ori adorm mă scurg sub scaunele din fată rămânând agățat sub subțiori in centura de siguranță. În sfarsit mi-am dat si eu seama după atâția ani la ce folosește!
20190505_072516
Au schimbat o singură dată poarta de îmbarcare in München și am avut timp suficient sa merg de la cea de pe bilet la cea adevarată.
Un avion plin de chinezi! Sper ca mergem spre Stutgart si au greșit ei poarta nu eu!
Nu prea arată a turiști si nici a cumpărători de Porsche/ Mercedes poate cu excepția sefului (handicapat cred) care a venit cu microbuzul singurel împreună lacheul care ii ducea diplomatul. Egalitate comunista asa cum o cunoastem, cei care o cunoastem,  căreiea nu ii ducem dorul.
Oricum pentru ei locurile sunt satisfăcatoare pentru mine mai puțin după cum se vede. Pot adormi linistit!
20190507_183936
„Asfaltul” a ajuns până la Stuttgart…
Azi sarbatoresc Pastele cu familia din Germania iar de mâine din nou la sapă. Sunt milioane de imigranți care trebuie hrăniți si nu poate nici Frau Merkel sa-i tină doar din biata ei leafă, ajunge ca-i tot o zdroabă sa-i aducă in țară! Are dreptate „Împreună reusim!” Ea să-i aducă noi sa-i hrănim.
…..Reușim încă! (Nu știu nici eu dacă mă refer la împreună cu Angi sau la reusit împreună! Sau la amândouă?)

Până una alta am reusit să terminăm povestea despre micul meu concediu de Paști! Impreună! Fără Angi…

Angela_Merkel_hands