1.
Mi-am facut multi „prieteni” prin faptul ca am recunoscut ca refuz sa particip la alegeri atat in Romania cat si in Germania! Atat la cele la nivel local cat si la cele la nivel european.
Prima concluzie e ca nu-i bine sa fi sincer cu toate ca toată lumea se plânge (mai ales in politica) de lipsa sincerității.
Sa fim foarte bine înțeleși nu îndemn pe nimeni sa faca ca mine!
Eu am motivele mele si felul meu de a intelege lumea din jur. Poate motivele si înțelegerea sunt gresite dar asa cum sunt sunt ale mele!
Dintre motive as putea enumera faptul ca „sunt pupător de moaste” La capacitatea mea intelectuala numai gresit as putea alege, asa ca….nu o fac!
Nu ma faceti însa vinovat de cum merge Romania, Germania, sau Europa ca nu sunt! Daca ar fi fost lipsa de inca un singur vot ca lumea sa o ia pe calea buna si ala ar fi lipsit era cu totul altceva! Dar pana 30% decid cum vom trage toți la jug in urmatoarea legislatura un vot, chiar nu contează! Iar teoriile acelea cu daca participam mai multi erau sanse mai mari sa schimbam ceva….sunt false! Nu stie nimeni daca cei care nu au participat nu ar fi votat tot ca cei 30%!
Nu in ultimul rând votul este un drept nu o obligație. Pentru cine nu intelege diferenta una este sa ai dreptul sa pui sare in ciorbă si alta sa ai obligația sa o faci!
Eu mănânc fara sa invinovatesc pe nimeni ciorba asa cum ati sărat-o voi cei care participați la fiecare vot! N-ati observat ; chiar daca pe ștampila scrie „piper” „boia” „sare de lămâie” sau altceva, înăuntru…. tot sare este!?
Diferenta dintre noi este ca eu nu-s vinovat ca ciorba e foarte sărată!
Am să revin sa dezvolt putin tema…