3. Aleșii
Câți dintre voi îi cunoașteți pe aleșii voștrii?
Ce auziți ca spun este pregătit de altcineva cu mult timp înainte, de obicei, aprobat de cei care ii au la mână și/sau i-au împins în față cu bani, media…..
Nu-s nici ei săracii de vină ca nu fac ce spun! Nu sunt lăsați sa facă sau nu au curajul sa faca nimic neaprobat! Interesele din umbră ( stat paralel, guvern mondial, marile puteri…)se schimbă mereu apoi mai sunt interesele de partid, a colegilor, a familiei a…Sunt oameni și ei! De câți dintre politicieni va simțiți reprezentați in vorbe și în fapte?
Vi se pare că bat câmpii?
Frau Merkel a preluat puterea in partid de la Kohl prins cu mâța in sac și nepedepsit până la moarte (probabil ca si Dragnea, Iliescu, Năstase….) Apoi a preluat puterea in stat de la Schröder care din cancelar a devenit mare întreprinzător in petrolul Rusiei dusmanul declarat atunci si acum al occidentului!
A condus Germania până acum făcând-o „stăpâna” UE desi toți sunt egali în Uniune! Bine guduratul pe lângă Angi a cățeilor presedinți in tări mai mititele vorbește altă limbă, la fel si sarcinile trasate de la Berlin via Bruxelles, dar in rest suntem egali! Putem sa batem cu pumnul in masa ( daca ni se permite) și sa spunem: „Am înțeles să trăiți tov. secretar pardon cancelar!”
Acum câțiva ani Frau Merkel și a adus aminte de mila crestină și a umplut Europa de imigranți musulmani radicali discriminați de islamiștii moderați din lume. Crestini nu prea ca astia o duc ca in sanul lui Avram prin tarile musulmane! In ciuda a toata populația germană, a atentatelor care nu au intarziat sa apara a violurilor a saraciei accentuate a pensionarilor germani si familiilor germane cu mai multi copii procesul de imigrare fortata continua, ba se dau chiar legi sa nu fie expulzati nici cei care mai fac un viol, o crima două!
Unde e democrația aia in care credeți? Pe cine reprezintă Merkel? Unde e opozitia? Cum se face ca daca apare un partid care spune stop nebuniei sare toata mass media pe el, liderii partidului sunt inimidati, bătuți, li se găsește bube in cap? Eu nu cred ca cancelara a inebunit ci efectiv urmeaza si ea si restul de partide o linie bine trasata. De cine? De cei care conduc lumea habar nu am cine sunt!
Ca cei care au ales-o nu i-au cerut si nu sunt de acord cu ce face!
Alesii din Romania sunt la fel!
Deci de ce sa merg la vot si pe cine să aleg?
Si daca o fac cine imi garanteaza ca alesul meu nu-i alesul lor? Daca nu merg la vot macar nu legitimez parodia care va urma!