De la bun inceput mie cazul fetelor de la Caracal mi-a lasat niste semne de indoiala. Am tacut pentru ca durerea era prea mare si nu am vrut sa par lipsit de suflet! Iata insa ca nu eram singurul care gandea asa si în sfârșit cineva a pus in spatiul virtual niste semne de intrebare de bun simt:

citește aici 

Eu mai am un aspect care nu-mi da pace: de ce s-a dus la farmacie sa-i trateze fetei zgarieturile daca avea de gand sa o omoare (cum ii era obiceiul)?

La întrebarea asta exista un singur raspuns: fata trebuia predată altcuiva in bună stare! Cui? Cuiva care are bani multi și/sau putere multă! Viata m-a învațat sa nu prea cred în coincidențe și prea multe au mers gresit in cazul acesta si mai toate in favoarea ștergerii tuturor urmelor, înafară de cele care erau necesare sa fie găsite!

Eu încă nu sunt convins că este un ucigaș in serie ci unul care răpea fete pentru a le vinde, de care câteodată profita! Daca a ucis-o pe Alexandra atunci a fost un accident! Si ca scenariu sa fie complet la varsta asta a lui n-ar fi de mirare sa facă un accident vascular sau un infarct!