29500759-eraser-changing-the-word-incompetent-for-competent

Il consider titlul zilei desi continutul articolului e mult mai important. Undeva se mentionează că: ” …vor avea loc schimbări şi la conducerile instituţiilor din judeţe, …toate funcţiile trebuie să fie ocupate de oameni competenţi, în mod transparent.”
Si aici este ascunsă drama Romaniei!
Desigur PSD-ul a facut si o sa faca la fel…
Problema mare este ca un „om competent” in Romania este competent numai pana este partidul sau la putere! Cand nu mai este, acest competent devine un „idiot” care trebuie schimbat cu un „competent” de culoarea potrivită!

Cum ar putea sa mearga bine in Romania cand  nu valoarea ci culoarea politica da tonul?

Cum ar putea sa mearga bine fara o continuitate in timp?

Cum ar putea sa merarga bine cand „competentul” stie ca orice ar face cand cade guvernul lui cade si el? Si fiindca stie asta in anii in care e „competent” isi face „rezerve” pentru anii de „incompetență”!

Nu sunt doar teorii, cunosc cazuri practice unde manager de spital falimentar a adus institutia pe beneficii dupa care a fost dat afara pe considerente politice! Primar bun si harnic, doritor de bine a celor care l-au ales, lasat sa-si rupă gâtul cu toate proiectele începute pentru ca „reprezenta alt partid”!Sigur fiecare dintre voi cunoaste astfel de cazuri!
Puneti-vă voi in situatia ca maine sunteti dat afara pentru ca ati ales alt partid decat cel care a castigat! Cum v-ati simti?
Asa ca pentru tuturor care mai visează cai verzi pe pereti, ca deh s-a schimbat guvernul, va spun TREZITI-VĂ!  Si PNL-ul lucreaza ca si PSD-ul, diferentele sunt doar de gargară!
Noapte buna Romanie!