annmargret

N-am avut de loc de gând sa raspund la leapșa asta (preluată de la Aila) dar fiind Sf. Nicolae astăzi m-am gândit că e cadoul meu pentru cei care mă citesc.

Dacă ai putea alege un fel de mâncare pe care să îl mănânci pentru următoarea lună (fără să ai voie să mănânci altceva), care ar fi acela?

Cartofi pai! De altfel o astfel de experiența am făcut deja în tinerete când mama a vrut să ma sature de cartofi pai si i-am primit zilnic la micul dejun, prânz si cină. Oricum pe vremea aceea nu se prea găseau altele….După o lună a cedat săraca nervos, pofta mea pentru cartofii pai rămânând intactă!
Diferenta dintre atunci si acum: intre timp am diabet si ficat gras si ca atare o luna cartofi pai m-ar scoate din circulatie sau cel putin din haine!

Pleci într-o vacanță de două săptămâni pe o insulă exotică și aproape pustie și poți lua cu tine un actor, un blogger/vlogger sau un antreprenor (români sau străini). Pe cine iei?

Pe nimeni! Aș lua-o pe nevastă-mea chiar daca ne certăm zilnic de peste 40 de ani și asta din orice! Sau poate tocmai de aceea?

Știm cu toții că în copilărie visam cel mai mult. Spune-ne un vis pe care îl aveai în copilărie și s-a îndeplinit și unul care nu s-a îndeplinit.

Am visat să  mă casătoresc cu Ann Margaret. Nu s-a indeplinit! Pe de o parte nu cred ca imi dădea Ceausescu drumu sa plec in America, pe de alta nu erau de acord ai mei, cu ea! De barbatul ei nu mai vorbesc!
Mi-am dorit să cânt la saxofon! Am inceput să învăț după 50 de ani si am fost foarte fericit când am reusit să cânt The Sound of Silence….Dintii mei au refuzat vehement să continui cu acest hobby!
Vis împlinit a fost sa mă mut la țară intr-un sat uitat de lume…..

Primești un cadou foarte urât de la prietena cea mai bună/prietenul cel mai bun. Îi spui că e oribil sau te prefaci că îți place?

Cred că după ce reusesc să mă opresc din râs nu mai trebuie sa-i spun nimic!

Este sfârşitul lumii. Ce carte ai pune în capsula cosmică pentru a păstra o „urmă” a umanităţii?

Dacă e sfârșitul lumii nu mai are rost sa lăsăm urme, sau? Intrebarea nu are sens!

Dacă ai putea călători în trecut și să discuți cu tine cel/cea de 18 ani, ce sfaturi ți-ai da? (maxim 3)

Nu mi-as da nici un sfat! Eu mă cunosc prea bine si stiu ca doar ce am experimentat mă convinge!

Ți se oferă șansa de a juca în filmul realizat după cartea ta preferată. Pe cine ai interpreta și de ce?

Sf. Apostol si Evanghelist Ioan. Desigur ar fi o interpretare foarte slabă dar îmi plac constantele, curajul….Mi-ar place sa-i pot iubi pe toti! Mi-ar place sa stau in lumina lui Iisus tot timpul….

Ce te motivează să scrii pe blog?

Am ajuns la câteva convingeri verificate si importante pentru fiecare, desi nu fiecare e conștient de faptul acesta. Incerc sa le exprim cu speranța ca macar dau de gândit!
Alteori doresc sa fac doar pe cineva sa zâmbească fiindcă consider ca lumea de astăzi e mult prea….constipată!

Primești un premiu (în bani) pe care ești convins/a că nu îl meriți. Cum reacționezi?

Cu bani poti ajuta multă lume!

Spune-ne ceva despre tine ce nu ai mai spus public până acum.

Nu știu să dansez! Intre timp nu mai este important pentru mine, dar am suferit o vreme din cauza asta, de parca as fi fost infirm!

No amu mă cunoașteți mai ghine!
Cine crede ca ar fi corect sa raspundă la „spovedania” mea cu spovedania sa să continue!