20191230_184648

un an cam cenușiu…
Cea mai mare realizare personală ar fi ca înca traiesc! Dar nu-i neapărat meritul meu, asa a fost să fie! Doamne-Doamne m-a ferit de tot ce a fost primejdios anul acesta….
Serviciul imi este drag ca și in prima zi adică de loc! Spre deosebire de prima zi vad la orizont eliberarea, in mai putin de doi ani, si toata lumea mă lasă in pace să fac ce, când, și cum, doresc! Tot nu-mi place!
Pescuitul. Anul acesta am pierdut concursul desi am prins in prima noapte un morun de 2m si 50 de Kg! Idiotul de morun drept mulțumire ca nu l-am făcut batog s-a lăsat prins și de concurentă!
Concediu. A doua oara in Caraibe. Vremea nu a fost asa buna ca prima data, nu am prins nici-un Marlin si am ratat șansa sa rămânem in Republica Domenicană; pe noi Thomas Cook ne-a dus acasa chiar daca a fost cu peripetii!
Blog. Citeam la un coleg ca are mai 2000 de urmaritori cam tot atâția aș putea sa am si eu în 2000 de ani, dar probabil nu o sa continui atatia ani….Cei 1800 care imi lipsesc nu știu ce pierd! Ceilalti 200 au gasit drept cel mai interesant articol al meu „Amintiri(le) despre viitor
Pentru mine realizarea mare in mediul virtual a fost ca nu prea m-am certat cu nimeni, nu am banat si nu am fost banat de nimeni! Mint! Nautilus s-a supărat grav pe mine si mi-a promis ca sterge orice comentariu al meu pe pagina lui.L-am scutit de aceasta povara si m-am auto-banat la el!
A da! M-am auto-banat si la Florin ca sa nu ajung sa fiu banat de el. (Nu poate întelege ca poti să fi anti-Johannis fara sa fi pro-PSD)
Inchei aici cerându-mi iertare de la toti pe care i-am supărat într-un fel sau altul, mai mult sau mai putin; batrânetea inseamna și senilitate si proastă dispozitie printre altele!
De asemenea va doresc LA TOȚI un An Nou Fericit alături de cei dragi!