Ungarn Grenze Flüchtlinge Flüchtlingskrise Dublin EU Schengen

Când fugi de război, persecuție politică, religioasă prima țara în care ajungi și e pace, iar religia lor e și religia ta, devine raiul pe pământ.
Teoretic! Practic se pare ca raiul pe pământ musulman nu este la Mecca, în Arabia Saudita, si nici in vreo altă tara musulmana din lume, ci in Europa occidentală creștină!
Așa se face ca un afgan in loc să sofeze  3.560,84 km (47h 37min) până in AS sau chiar doar jumate doar daca ar traversa Golful Persic preferă  să faca dublu 6.592,80 km (77h 59min) până în Germania!
Un sirian în loc de 1.866,11 km (23h 56min) prefera să facă 3.636,10 km (41h 7min) iar un somalez în loc de 6.986,01 km (100h 3min) care se pot reduce la jumătate traversând Marea Roșie prefera să faca 9.621,24 km (127h 7min)!
Toata călatoria asta fără acte si in pericol de a fi oricând arestat si care dureaza uneori ani de zile.
Oricât de disperati ar fi acești imigranți tâmpiti nu sunt! Faptul ca au celulare de ultimă generatie și convorbiri internaționale nelimitate, faptul ca au bani pentru călăuze, arată clar că în spate stă o invazie bine organizată și acceptata de guvernele europene, cu două trei excepții!
Și eu sunt un emigrant și am ales să trăiesc intr-o altă tară, dar nu mi-ar fi trecut nici-o clipă prin cap sa plec intr-o tară musulmană, in care culoarea pielii mele sa „sară în ochi”!
Am plecat la mai bine, nu sa lupt sa-mi fie bine, sa fiu dispretuit, discriminat, să trăiesc în azile, să ajung să-mi pun capăt zilelor in speranta unui rai cu fecioare!
Ideea asta cu amestecul de rase, religii o sa distrugă lumea sunt lucruri pe care le poti amesteca (rasele) si altele care nu se pot (religiile)