160153.jpeg-299x168

Victor Costache vrea asigurări suplimentare pentru bogati si argumentează cu faptul ca astfel de asigurari există si în strainătate.
Are dreptate, ele exista și „marele avantaj” este că nu stai la coadă (dacă in sala de așteptare nu sunt si alții cu asigurări private) si poti avea pretenția sa fi consultat de profesorul sectiei, nu doar de un medic care consulta zeci de pacienti zilnic!
In rest, nu exista diferente si o spun ca unul care a profitat de sistemul de asigurari obisnuit!
Am primit fara discutii orice fel de operatii, investigatii, sau tratament, indiferent cât de scumpe erau! Le-am primit la fel de repede, ca prietenii mei asigurati privat, doar ca inaintea semnaturii de pe reteta mea nu statea un grad universitar!
Ca exemplu, ultimul mare tratament l-am primit cand a aparut, fara nici-un efort financiar sau de alt fel, desi el insemna o tableta de 1000$ pe zi timp de 6 luni (cca 240 000 €)!
Daca un astfel de sistem vrea domnul ministru sa implementeze eu unul ii doresc succes! Dar nu cred! Si nu cred pentru ca dansul a considerat normal sa lucreze la o clinica privata aflata in curtea unui spital de stat! A considerat normal sa „fure” pacientii spitalului sau sa profite de sectiile acestuia care nu existau la Polisano!
O astfel de bataie de joc de pacienti nu putea veni decat din orasul lui Johannis, orasul tuturor „posibilitaților”de la cineva din „guvernul lui”!