Nu mi-am dat seama pana azi ca trăiesc intr-o lume schizofrenică care reacționează la comenzile stăpânilor fară sa facă uz de gândire! Până și câinele meu gândește mai mult!
Sunt supărat pe lumea înconjurătoare si atât de mânios încât îmi vine sa iau un bici în mâna si să încep să plesnesc fără alegere în stânga și în dreapta!
În lume este o epidemie de gripă CA ÎN FIECARE AN IARNA. În urma îmbolnăvirilor unii dintre pacienți mor.NU MAI MULȚI DECÂT ÎN ALTE EPIDEMII DE GRIPĂ! De obicei cei bătrâni cu boli cronice și ca atare cu sistemul imun la pământ. UN LUCRU NORMAL ÎN ORICE AFECȚIUNE!
De ce de data asta fața de anii trecuți s-a ajuns la isteria aceasta mondială care pe mine unul mă scoate din minți?
Pentru ca stăpânii au hotărât sa faca un experiment cu noi iar noi docili punem botul!
Media se întrece sa vorbeasca cât de mult de gripă lucru care anii trecuți nu a facut! Anul acesta știu datorită lor câti pacienți sunt bolnavi in fiecare țară, ce șireturi au la pantofi, ce măsuri au fost sau ar fi trebuit sa fie luate….si asta la modul încontinuu!
Ce nu prea vorbește presa este despre vindecare! Despre rata mortalității foarte reduse! De ce? Pentru ca nu-i in interesul experimentului lor să ne liniștească!
In schimb vorbeste despre proviziile care si le fac cei intrați in panică! Si daca nu au pus toti botul ieri, citeam azi despre ce provizii trebuie facute in astfel de cazuri!!
M-am dus la cumpărături ca in fiecare sâmbătă și m-am îngrozit! In peste 30 de ani în Germania nu am văzut asa ceva! Rafturi goale, lume luptând pe ultimul kg de făină!

20200229_115323

20200229_115149

Daca situatia se menține in zilele următoare, iar daca stăpânii o doresc se va mentine, o sa retraiesc Epoca de Aur ceaușistă in mijlocul Germaniei capitaliste, pe timp de pace!
Acum sa presupunem ca boala e mult mai gravă de cât se spune, morbiditatea, mortalitatea sunt foarte ridicate si panica asta ar avea un oarecare substrat (desi niciodata panica nu o sa fie de folos)! Care e folosul să trăiești printre morți, câteva zile în plus?
De ce asa frica de moarte mai ales in Europa, care se vrea creștină? In Romania, care se vrea ortodoxă? Nu e oare moartea prezenta lângă noi de la naștere? Nu ne asteaptă o alta viată oricum? Ca este azi, sau in 10 ani, raportat la vesnicie, are mai puțină importanță!
Daca trebuie panică, atunci poate la scaunul de spovedanie sa fie bătaie, pentru un loc!
Mă rog, am mers într-un magazin musulman să vad cum reacționează ei! Spre rușinea mea, a noastra, ei sunt mai convinsi de lumea de apoi decat creștinii! Sigur si acolo se cumpărau cantități impresionante de alimente si era plin de lume (lucru care nu l-am mai întâlnit la ei) dar nu existau rafturi goale si nici senzația de „care pe care”!
Daca media ar fi liberă, in loc să se ocupe cu manipularea, poate nu ar fi rău să se ocupe cu faptul ca stăpânii lumii, prin sultanul Erdogan, ne-au adus in pragul războiului! Dar pe cine chiar intereseaza asta?
Strategia mea personala pentru viitorul apropiat?
Am cumparat o grămadă de semințe de dovleac si am sa le consum in timpul „Apocalipsei”! Cu o bere rece!

20200229_152724