pferd
Am sters Site-ul meu (primul in Google si vizitat de mii de oameni), am fugit de pe Facebook, mi-am deschis un blog aici (cu altă temă) de care foarte putini dintre cunoscuții mei știu, toate astea ca sa fiu un om oarecare si sa nu mai trebuiască să vorbesc de…viruși!
Din păcate coronavirusul mă face sa revin la tema „lupta cu virusii” pe care o urăsc de-a dreptul si de care imi este lehamite!
Oameni buni, cred ca vouă nu vă este clar ca sunteți muritori! Toți suntem muritori și oricând se poate întâmpla „evenimentul” asta!
Moartea nu are logică și nu poate fi „fentată”!
Singurul lucru care se poate face împotriva ei este să fim pregătiți să o primim! Oricând și oriunde ne vom întâlni!
Am fost peste 14 ani plin de viruși, foarte agresivi, care au reușit aproape să mă îngroape! In timp ce alti bolnavi nu simțeau virușii din ei, eu aveam viremia de record mondial, si eram atat de obosit/epuizat tot timpul încât adormeam vorbind, șofând, mâncând, muncind…
Virușii astia mi-au distrus ficatul, sistemul imun, pancreasul, pielea și erau să-mi distrugă și familia!
Și atunci, miilor mele de cititori, ca si acum vouă, va spun același lucru: Dumnezeu alege cine și când moare, cine se vindecă si eu Ioan Sperling va promit ca o să moară mii de oameni sănătoși înaintea voastră!
Nu vă fie frică de virusul asta gripal! Nu intrați in panică pentru ca in fond nu s-a schimbat nimic în viața noastră!
In jurul nostru sunt o infinitate de pericole microscopice si macroscopice si moartea ne pândește pe fiecare încă de la naștere! Iar cui îi vine rândul nu are nici o șansă să scape!
Îmi vine in minte povestea unui șeic care a aflat că îl caută moartea. A mers in grajd si a încălecat cel mai rapid pur sânge și a fugit departe, în deșert, pâna când bietul animal a murit sub el!
Acolo unde s-a oprit, îl astepta moartea care i-a spus: „N-am crezut ca ne intâlnim, eu trebuia sa te iau de aici, iar tu acum o oră erai in palat și nu aveai teoretic cum să ajungi la timp!”

Update

Și ca sa confirme ce v-am spus iata si un articol actual cu primul vindecat de 100 de ani, plin de alte boli, articol care concluzioneaza ca si cu 80 de ani si diabet sansele de vindecare sunt de 90%!