Citesc pe net tot felul de sfaturi cum sa ne petrecem cele 14 zile mai comod si observ cu stupoare ca majoritatea blogosferei este convinsă ca in urma acestei măsuri numită „auto-izolare” sau chiar „carantină” se asteaptă ca problema să se rezolve de la sine si de Paști, să ne cădem fericiți unii altora in brațe!
Nimic mai fals!
Prin amintirile mele despre carantină era vorba de interzicerea completă a contactului cu lumea exterioară, de filtre, de dezinfecție, de controale repetate de tot felul de lucruri pe care nu le văd in cazul acestui virus!
Cu astfel de jumătăti de măsură nu o sa iesim din această criză niciodată, sau doar când Stăpânii vor considera ca au distrus destul lumea si ne vor „elibera” (la fel cum ne-au închis: plini de viruși!)
Hai să ne gândim oleacă că nu doare!
Dorel intră in carantină de bună voie. E un tip ascultător si iasă dupa 14 sau 20 de zile din casă steril (de virus) ca o siringă din etuvă!
Afară insă colcăie încă de viruși peste tot de la cei care nu au fost „cuminți” si au mai iesit, după tigări, bere, pâine, la munca, cu câinele samd.  Sau virusi de la bolnavii fara simptome. Sau de la cei 40 000 de militari NATO care umblă de bezmetici dintr-un colț in altul al Europei în cadrul exercițiului Defender Europe 2020!
Daca virusul dă imunitate (unii zic că dă altii că nu) Dorel o sa ia virușii „de ocazie” si o să-i împrăștie peste tot! Și o tinem așa până se îmbolnăvesc toți și fac imunitate sau mor! Lucru care se putea rezolva fara închiderea bisericilor, distrugerea economiei, prin închiderea ermetică a țării!
Dacă virusul nu dă imunitate se re-îmbolnavește și Dorel si iar o luam de la capat cu alte 14 zile si altele si altele pana o sa ajungem sa ne omorâm pentru o pâine!
Sau Stăpânii ne eliberează printr-o vaccinare fortată mai înainte, cu posibilitatea sa devenim zombie negripati! Vindecați sigur nu ne vor!
Ca încheiere, ca tot aveti timp berechet in „carantină”, gânditi-vă un pic la cele spuse!