Jurnal de pandemie II

partea I

A mai trecut o săptămână. Au trecut și Floriile ca și cum nu au fost! Suntem în Săptămâna Mare și la mine continuă furia pe cei care mi-au răpit bucuria Sfintelor Paști!
Sunt un om înțelegător dacă îmi explici logic necesitatea unei măsuri. În momentul în care se iau măsuri contradictorii, preferentiale, lipsite de cea mai elementară logica sau utilitate….explodez!
Mă rog, e mai mult o implozie, pentru ca spinarea mea s-a gasit tocmai acum să se suprapună peste toate problemele țintuindu-mă la pat!
În afară, furia se manifestă prin versuri furioase, acuzatoare. As putea scrie la nesfârșit mai ales ca in loc sa ma descarc de ce imi sta pe suflet, ma încarc tot mai mult!
E aproape marti! Învierea e tot mai aproape și Merkel inca nu a anuntat Marea Eliberare! Nu ca s-ar vorbi de asa ceva, dar eu sper intr-o minune, pe care nu o merit! O minune care ar da din nou un sens vietii mele!
Sunt un om care are nevoie de repere fixe. De repere fixe fericite. Asa am trait pana acum, asa am învins greutățile de care nu am dus niciodata lipsa. O saptamana până duminică.Liturghia. 40 de zile Împărtășanie. 3 luni până la concediu. La toamnă mare sărbătoare in familie.Un an jumătate până la pensie….
Nu am ce sa astept! Merkel mi-a interzis viitorul! Bucuria! Mâinele!
Stiu mâinele nu-i al nostru, numai azi, acum-ul, clipa….Baiul ca de săptămâni e mereu aceeasi clipă. Timpul stă pe loc! Imi vine sa mut limbile la ceas cu degetul….dar nu are limbi! E digital. Totul e digital, virtual, pardoxal, ireal!
Mi-ar place sa fie vis! Sa fie un cosmar cu Merkel in rolul principal din care ma pot trezi!
Nu e insa vis spune spatele meu!
Dar coșmar tot e!

6 gânduri despre „Jurnal de pandemie II

Adăugă-le pe ale tale

 1. La noi coșmarul bine că nu e la fel de negru ca la ei..totuși încă nu s-a atins vârful pandemiei măcar ca să înceapă încet, încet scăderea.Presimt coșmarul va continua, deci ține-te!

  Apreciază

  1. Cred ca tie mai mult de perceptie decat de realitate! Aici se poate iesi 24 de ore din casa indiferent de varsta si poti merge unde doresti in tara. Nu ai voie sa faci grupuri mari daca nu sunt neamuri de gradu1. De Florii am fost o multime ca am copii, gineri, nepoti….
   Problema e biserica si faptul ca ma simt incorsetat!

   Apreciază

   1. Aceeaşi lege e pe tot teritoriul României, ar fi bine însă ca sărbătorile să nu fie constrânse tot în izolare…..ca la catolici!Ideea cu terenul de fotbal ar fi o soluţie bună!

    Apreciază

   2. Nu ştiam.. eşti de curând în lista mea de prieten!Reguli sunt în toată lumea, fie mai drastice, fie nu!Iţi inţeleg şi supărarea cu bisericile…încerc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: