Am citit comentariile de aici
M-am îngrozit! Oamenii refuză sa gândeasca! Ne-am transformat in niste viețuitoare care consumă si se reproduc! E normal ca ne simtim mai aproape de maimuță, decat de Dumnezeu! Și fiind maimuțe, o sa sfârșim în locul lor, pentru cei care gândesc!
Știți cum începe dictatura?
Prin pierderea drepturilor și a libertăților!
Care?
Oricare! Oricât de mic/mica!
Cum se poate asa ceva?
Din comoditatea de a gândi mai întâi și de a reacționa mai apoi!
„Ce-i daca mă filmeaza peste tot, nu am nimic de ascuns! Lumea o sa fie mai sigură!
Ce-i daca prin celular se stie tot timpul unde sunt? Dacă mă răpește cineva, poate fi de folos!
Ce-i daca datele mele circula prin net neprotejate? Le dau eu de buna voie in plus, prin facebook/instagram…
Ce-i dacă mi se ia temperatura? Abia stiu și eu cum stau!
Ce-i dacă nu mai exista bani lichizi? Nu mai poate nimeni „spala” bani!
Ce-i dacă ne vaccinează cu forța? O sa fim mai sanatosi!
Ce-i daca ne pun cip! E mai simplu pentru toți!
Sunt discuții pe care le citesti/auzi tot mai des de la oameni de la care nu te-ai aștepta sa fie așa superficiali!
Sub dictatură ne inchipuim ca fiind închisi intr-o tară (cum am fost).  Noi cei care am trăit „pandemia” știm cum este sa fi inchis intr-o casa/apartament. Putem fi însă inchisi pe o planetă! Pământul tot, poate fi o închisoare si daca nu ne trezim, o sa fie!
Inchis nu e neaparat vorba de un spațiu pe care il poti folosi, ci de dreptul de al folosi fară restrictii. O inchisoare e pedeapsa nu doar prin spatiul inchis, cat prin privarea de a face ce vrei, cand vrei, daca vrei, de buna voie, nu prin constrângere!
Urmarirea continua este specifica detinutilor (la domiciliu) care poartă un cip! Nu a oamenilor liberi! A animalelor. Câinele meu are cip, ca sa nu-mi fuga! Ca sa știe toata lumea ca e propietatea mea! Ca să-l pot gasi, identifica!
Vaccinarea e un procedeu medical care poate produce mai mult rău decat bine! Si cel mai mare rau nu inseamna sa mori! Rău inseamna să ramâi pe viața dependent de altcineva, sau bolnav! Cum se face atunci ca pentru o operatie riscanta trebuie sa-ti dai acordul, in timp ce vaccinarea poate deveni obligatorie?
Lumea consideră ca avutia iti dă putere. Nu prea, mai multă putere iti dau informatiile! Cu bani e greu sa-l cumperi pe fiecare, dar fiecare are un punct slab. Trebuie doar sa-l cunosti sau deduci!
Libertatea este un dar Dumnezeiesc. Dacă Dumnezeu în nemărginita lui întelepciune ne-a lăsat liberi, ar trebui sa luptăm să rămâneam așa și față de puterea pământească!
Nu credeți?