Gripa este o boală contagioasă care se poate vindeca spontan și care in două săptămâni are deznodământ in majoritate favorabil! Nu are tratament specific.
Hepatitele virale (B, C) sunt boli infecțioase, declarabile, care arareori se vindecă spontan si după o evolutie de cca 20 de ani se termină in ciroza și/sau cancer. Hepatita C are tratament specific si se poate vindeca in 3 luni!

Acum când văd tot circul asta cu grija Guvern(er)ului român pentru populatie mă intreb de ce doar acum si de ce doar pentru o boală nu si pentru restul bolilor?
Eu am exemplificat cu doua asemănătoare dar sunt sute de boli in care pacientii sunt lăsați de izbeliște sa moara! Deci in Romania poti sa mori de ce vrei dar nu de gripa! Cu toate ca daca urmărim presa vedem ca in ciuda tuturor măsurilor luate cei care mor de gripa….tot mor!
Si ei nu sunt nici pe departe atația ca numar fată de cei cu hepatite, cancere, atacuri cerebrale, accidente samd.
Sa fie factorul economic?
In nici-un caz! Un bolnav de gripa nu munceste doua saptamani dupa care daca nu a murit isi poate continua viata economica.Nu acelasi lucru se poate spune de cei cu hepatite care se târâie prin viața pana sunt pensionați de boala de cei cu cancer ce sa mai vorbim?
Un tratament/spitalizare pentru un gripat, 2 saptamani, nu costa nici pe departe cat costa un pacient cu hepatită de-a lungul vietii fara sa  vorbim de transplantul final!
Cu toate astea Guvernul se ocupa de gripati!
Nu stiu?
Știu, dar ii doare in spate!
Eu am scris de genocidul acesta si lui Johannis si Avocatului poporului si la toate ziarele din țară! Reactia 0! Zero!
Sa nu mint; Rareș Bogdan a facut spume intr-o seara pe sticla dupa care a uitat tot nu inainte sa șteargă înregistrarea emisiunii!
Deci daca nu ai gripă, esti pe cont propiu; aduni bani si cumperi din Egipt tratamentul sau astepti pana ai ciroza ca sa-l primești de la Guvern(er)ul grijuliu!
Și când stii toate astea te înfuri grozav văzând cat efort depune guvernul ca sa supraviețuim si cum prin efortul asta ne apara si de libertăților elementare!
Hepatita C a devenit vindecabila cand numarul bolnavilor a trecut bine de 150 de milioane. Primele tablete costau 1000 de $ una si trebuiau luate zilnic timp de 3 sau 6 luni! Tratamentul meu a costat casa de asigurari 240 000€. Intre timp costa „doar” 30 000 iar in Egipt 300$. Asta ca sa intelegeti ce sume se vehiculează.
Cand vaccinul o sa fie gata si tot pământul îngrozit se poate cere orice preț si el o sa fie plătit chiar de țara noastra săracă care nu are 300$ sa vindece un bolnav de hepatită C!
M-as bucura daca v-am transmis ceva din revolta mea….