De zeci de ani îmi mentin categoria, diabetul consideră însă acum la 60 de ani ca e cazul să trec la o categorie inferioară!
Usor de spus, dar foarte greu de făcut! Ultima data când am reusit a fost după 9 luni de armată, respectiv tot atâtea luni de înfometare!
Mă culc flămând si mă trezesc mai flămând, pumnul de medicamente pe care il iau, ca mic dejun, nu-mi potolește de loc foamea!
Am găsit însă o metodă care îmi produce o greață enormă, greață care ține până pe la 9-10!
Îmi fac o cafea, neagră desigur și deschid WordPressul. Am eu paginile mele unde mă interesează nu atât articolul cât comentariile!
„Vai draga mea esti genială!”
„Te pup în fund de nenumărate ori”
„Și eu te pup mai înainte!”
„Articolul tău mi-a produs orgasme multiple!”

șamd. șamd.
Este scârbos de cât falsi putem să fim, în spatiul virtual! Dar daca mă uit la neamul nostru, nici în realitate nu suntem altfel!
Mă înșel?
Poate!
Dar haideți să mergem cu imaginatia mai departe. Doamna X care lasă impresia ca este o mare aristocrată, spun lasă impresia ca după veninul dintre rânduri e o scorpie de mahala, se întâlnește in realitate cu domnul Y cam grobian si prostuț, de felul lui! Fiecare alături de cineva la care tine foarte mult. Putem merge mai departe cu imaginația si sa facem personajele noastre femeii cu moravuri usoare, bețivi, libidiosi, drogați, „cineva” invalizi, scriitori, boschetari….
Chiar credeti ca au loc îmbrătiserile, pupatul in fund, orgasmele sau nu stie fiecare cum sa se dezică mai repede in fata cunostiinței reale de cunostința virtuală?
Pentru cei care mai cred in Harap Alb uitati-vă in jur!
Oricum vă recomand metoda, eu am slăbit deja 7 kg cu ea!

9.08.2020