Acum câtva timp mi-am mai făcut un dușman pe net din cauza covidului sau a manipulării sau a ambelor! Al câtelea oare?
Oamenilor nu le place decât adevărul pe care îl pot întelege sau care îi favorizează. Ca atare cei care vor să-i manipuleze le prezintă un astfel de adevăr, pe care îl primesc cu brațele deschise si pentru care se contrazic până în pânzele albe!
Era vorba despre Suedia si calea aleasa de aceasta țara, in lupta cu o gripă adică nimic din ce nu au făcut si in anii trecuți cu gripele de atunci! Rezultatul a fost un numar de morti la început dupa care viața a revenit la normal!
Calea aleasă de restul lumii o cunoasteti si o simtiti din plin. Noi am avut mortii nostrii, am fost izolați, ne-am distrus economiile si acum o luăm de la capăt!
Astăzi pe a doua pagina din Bild ( ziarul care a sutinut tot timpul măsurile guvernamentale) un titlu mare: Trei adevăruri suedeze de care nimeni nu a vrut să audă!


Dupa o introducere in care se spune ca tocmai in țările cu măsurile cele mai draconice luate se asteapta un nou val de îmbolnăviri, se face o comparatie cu Suedia „cea hulită de intregul continent” in care „nu prea mai exista noi infectati, doar 14 bolnavi si nici un deces”
Apoi se enumăra cele 3 „adevăruri suedeze”:
1. Lockdown nu poate stopa o pandemie!
2. Lockdown are un efect Jo-Jo!
3. Spitalele noastre sunt pregătite!

Nu mă cred mai destept decât nimeni, dar am un sfat, doua, pentru toti: când nu aveti pregătirea necesara pentru un subiect nu vă mai contraziceți cu cei care o au!
Faceti diferența intre opinia unui specialist intr-un domeniu si cea a unui politician!