Await Further Instructions (2018) Rulând lista de filme am apăsat din greseală butonul „play”și dacă tot a pornit am văzut un film care m-a surprins și pe care nu vi-l recomand!

Filmul începe cu carantinarea de Crăciun a unei familii care a fost izolată în casă, singurele informații fiind cele care veneau din televizor!
Desigur ele nu puteau fi verificate dar fiind transmise prin televizor au fost considerate ca fiind guvernamentale.
In realitate a fost la fel; foarte putini au cautat alte surse de informare, internetul de exemplu! Și mai putini le-au dat acestora crezare! In film internetul nu funcționa, lucru care se așteaptă in realitate la următoarea „arestare” care va avea curând loc! Până la Crăciun nu mai e mult!
S-au făcut rapid coaliții: cei mai tari si nu foarte deștepți (tatăl si ginerele) si nu cei care aveau habar de medicină (prietena indiancă a fiului), au preluat puterea și au aplicat-o cu forța!
Paralela cu Johannis , Orban et. Co. sare in ochi! Nici in alte țări nu a fost altfel; nu specialiștii în domeniu au avut dreptul de a decide, ba mai mult li s-a inchis ca și în film gura cu pumnul!
Televizorul a declarat mâncarea infectată si aceasta a fost redusă la conserve.
În realitate știrile ca se cumpără peste nevoi au redus de asemenea alimentele in magazine.
Străinii au fost considerați un pericol suplimentar si izolați așa cum diaspora a fost considerată vinovată de epidemie!
„Guvernul” a decis vaccinarea și familia a primit fiecare câte o doză de vaccin!
Desigur argumentele impotriva nu au contat chiar dacă ele veneau de la singura persoană care avea habar, chiar dacă nimeni nu era bolnav, ba mai mult presiunea colectivă a făcut sa se vaccineze toți, asa cum curând o să vedem și in realitate!
Cum o să vedem și că primii care o să moară după vaccinare sunt bătrânii, ca și în film!
„Guvernul” prin televizor ajunge să facă dușmănii in familie, dispare dragostea, lăsând loc urii, a instinctului animalic de conservare!
Supravegherea este totală ca și in realitate și orice încercare de evadare e pedepsită!
În spatele televizorului/manipulării stă un „ceva” viu, malefic, care se declară „Învierea” și este acceptat de putere/proști, ca Dumnezeu! Celor ne-obsedați de televizor, ne-îngroziti de o eventuală boală, cu ceva minte li se cere „sa se închine lui” refuzul ducând la uciderea acestora!
In realitate vom vedea, cei care vom mai vedea, dacă Biblia/profețiile au dreptate!
Filmul se termină cu victoria răului-dumnezeu și nașterea unui „om nou” dintr-o mamă moartă!
Filmul este de departe cel mai prost pe care l-am văzut vreodată! Este un film horror si din astea nu am mai văzut decând eram student si aveam nopti video și nu scăpai fără măcar unul! Singurul lucru cu adevărat horror din film e asemănarea cu realitatea și asta este surprinzător daca ne gândim că a apărut înainte de „pandemie”!
Cei care l-au făcut au stiut de la început ca nu vor scoate nici banii pe curentul folosit la filmări si atunci vine intrebarea de ce l-au mai făcut?
Singurul meu răspuns acceptabil este ca bătaie de joc pentru ce ne-au pregătit începând din 2020!