Observ cu îngrijorare ca ne scindăm și mai tare din cauza așa zisei „pandemii”; există oameni care cred toate bazaconiile, ce se dau zilnic pe sticlă și alții care nu mai cred nimic nici măcar în existenta unui virus care produce o gripă și nici în faptul că din gripă se moare!
Aș vrea să spun că la mijloc e o mare de oameni care stiu aduna 1+1 si pot ajunge la rezultatul de aproximativ 2, dar nu este așa! Incepem să fim extremiști și nu-i de mirare căci minciuna nu poate duce la un lucru bun!

  1. Există un virus corona care dă gripă! A existat de când lumea si o să existe până mai există lumea!
  2. Dacă exista un virus covid19 nu știu, nici eu nici cei care îl contestă, dar ori el ori altul din familia corona dă gripă!
  3. Testele arată existența (sau nu) a unui virus corona si nu a covid19. Pentru cel care face simptome gripale nu conteaza prea mult, pentru cel care nu le face, nici atât!
  4. Din gripă se moare! Din orice gripă se moare! Si chiar din gripa covid se moare, de ce nu?
  5. Cei care mor sunt de obicei cei slabiti fie de alte boli, fie de bătrânețe, fie ca atât le-a fost dat să trăiască! Mor chiar oameni sănătosi de multe ori!
    6.Nimeni nu poate spune exact din ce a murit cineva decât când e f. clar și in urma unei evaluări anatomo-patologice, care la covid, din motive necunoscute e interzisă!
    7.Măsurile care sunt luate sunt neadecvate unei gripe, singurele „avantaje” sunt distrugerea economiei, democratiei, instaurarea unei societăti in care frica este sentimentul primordial, frica care cum stim, nu-i sfetnic bun!
  6. Dacă virușii sunt peste tot atunci a purta mască ajută cât o frecție la un picior de lemn ca să nu mai vorbim ca la mărimea virușilor in comparatie cu porii măștii, e vorba de frecție cu apă de ploaie!
    9.La fel carantinarea de dorul lelii, acasa,
    fară izolare ermetica, fără filtre de curtire, costume adecvate pt personalul medical samd.

Vă rog faceți un efort de gândire!
Nu doare!