Masca este obligatorie în biserică.
Așa au hotărât ateii și noi (majoritatea) ne-am supus pentru ca credința noastră în oameni este mai puternică decât în Dumnezeu!

Astăzi, Iisus a intrat în biserică, ucenicii Lui L-au urmat. Şi, iată, furtună mare s-a ridicat în lume, încât biserica se acoperea de valuri; iar El dormea. Şi venind ucenicii la El, L-au deşteptat zicând: Doamne, mântuieşte-ne, că pierim.

Sigur la Matei (cap. 8) e puțin altfel scris, dar în esență nu e nici o greșeală. Biserica a fost întotdeauna asemănată cu o navă, noi creștinii ne declarăm a fi ucenicii lui Iisus, care este cu noi în biserică! O spunem de fiecare dată: „Iisus în mijlocul nostru!” dar se pare că nu o credem!
La fel de neînțeleasă este frica noastră de moarte! Dacă credem cu adevărat într-o viață viitoare așa cum mărturisim: „Astept … viața veacului ce va să vie” de unde și de ce această frică? Frica de ne-mântuire nu e un argument, pentru ca dacă am avea această frică ne-am comporta altfel!
Și dacă chiar credem că Iisus există, atunci stim și că nimic nu se întâmplă in Univers fără voia Sa! Nici măcar infectarea noastră, nici evoluția bolii și nici deznodământul ei!
Noi însă ca și Apostolii credem că Dumnezeu doarme și ca atare suntem în pericol!
Dacă ne-am liniști puțin, am putea auzi vocea Lui certându-ne: „De ce vă este frică, puţin credincioşilor?”

1.11.2020
Stuttgart