Se pare ca Trump a pierdut. Era de așteptat, nu poți câștiga când ai toată presa din țară și din lume împotrivă! Indiferent de ce realizări ai, indiferent de cui ai făcut bine, chiar dacă alternativa nu este o alternativă, alegerile au mai întâi loc în mintea oamenilor, iar aceasta este foarte ușor de manipulat, mai ales când manipularea se face din toate părtile și ani de-a rândul!
Nu sunt fan Trump, dar pentru America și pentru întreaga lume, era singura alegere. Când spun „întreaga lume” mă refer la lumea oamenilor de rând, că pentru cei care ne conduc, pentru toți cei care ne conduc, singura alternativă era sa-l dea jos!
Trump nu a făcut nici-un război cum a făcut Bush, dar in timp ce Bush avea susținerea lumii Trump nu o are! De ce? Suntem iubitori de război? Eu nu sunt! O duc mai bine acum cei din Irak, din Libia de pe unde și-au mai băgat americanii coada? Nu! Și atunci?
Trump era împotriva avortului. Mare greseală! Nici papa nu este împotrivă! Toti sunt pentru! Toți vor să oprească viața in acelasi timp în care se străduie să o mențină pe a bătrânilor și bolnavilor amenințați de covid! Cât de tâmpit poți să fi ca să crezi asta?
Trump dorea o Americă a americanilor puternică! Retrograd de-a dreptul! Noi lumea am trecut de mult la faza cand dorim o singură țară un singur conducător, o singură rasă, o singură religie!
Uite Merkel de exemplu cât de iubită este spre deosebire de Trump și diferența nu-i doar de sex ci tocmai prin faptul ca ea a adoptat idealul unei Noi Ordini Mondiale și ne face prin toate mijloacele Mass-Media să credem că așa e bine! Și reușeste!
Trump vindecă covid-ul cu medicamentele existente! Deci toate eforturile de ani de zile, toată economia ruinată, tot ce s-a făcut până acum ca sa fim pregătiți sa cerem în genunchi vaccinarea indiferent de efectele ei secundare se duce pe apa Sâmbetei! Din cauza lui!
Ne merităm soarta că prea suntem proști!
Ma uit în jur și văd bucurie mare ca a pierdut Trump si mă întreb daca eu m-am născut într-o societate masochistă fară să devin și eu unul?
Zilele trecute eram acuzat că sufăr de sindromul Stockholm fiindca sunt crestin; am impresia ca toată lumea suferă de acest sindrom când ține partea globaliștilor!
Poate din Germania este mai greu sa-ti dai seama, dar din România ar trebui sa fie imposibil să nu o faci! Ce ne-a adus bun nouă românilor globalizarea? Noua la toți, ca neam?
Acum 30 de ani aveam industrie, agricultura, turism, invătămant, armată si nici o datorie!
Ce avem acum?
Stați sa vedeți ce o sa mai avem mâine!

5.11.2020