Mi-a ajuns prin Whatsapp o imagine a unui document cu „actele” care vor urma in „piesa” pe care o urmarim/la care participăm cu totii la nivel planetar.
Este foarte greu de determinat daca e doar o glumă proastă sau ceva serios pentru ca realitatea însăși pare de multe ori doar o glumă proastă!
Documentul arată pasii următori in Germania, dar ei sunt aceeasi peste tot, in aceeasi ordine, cu diferenta ca nu apar concomitent in toate țările.
Nu am mai tradus „actele” pe care le-am vizionat cu totii ci doar cele care (sper ca nu) vor urma!

(Imi cer iertare de pe acum traducerea e facuta in graba cu greseli de exprimare gramaticale dar chiar nu am timp sa o corectez)

5. Reformarea banilor de șomaj, ajutor social si instituirea unui program universal cu un venit de minimă existența 1.trimestru 2021
6. Mutația virusului covid 19 intr-un virus mult mai periculos cu morbiditate/ mortalitate ridicată numit covid 21 până in februarie 2021
7. Infecții masive cu covid 21 supra-aglomerarea spitalelor si a clinicilor trimestrul 2 2021
8. Al treilea lockdown cu restrângerea mai puternica a restricțiilor. Circulatia între landuri sau chiar între orase va fi restricționată trimestrul 2 2021
9. Includerea tuturor cetătenilor in programul universal de minimă existență jumătatea trimestrului 2
10. Instabilitatea economica conduce la probleme in livrarea de produse care devin insuficiente pâna in trimestrul 3 2021
11. Desfăsurarea armatei în orase si pe autostrăzi pentru asigurarea ordinii și oprirea calatoriilor individuale a cetătenilor până in trimestrul 3


12. cetătenilor le este oferită posibilitatea să dizolve toate creditele pe care le au intr-un asa numit fond Word Dept Reset Programm. Statul primește sustinerea de la IMF.
Ca sa poti intra in acest program cetăteanul trebuie să renunte la intreaga sa proprietate privată actuala si dreptul de a detine vreuna in viitor.
De asemenea se obligă sa se vaccineze impotriva la covid 19 si covid 21. Cine are noul pasaport dat după vaccinare nu mai este supus restricțiilor.
Cetătenii care nu intra in programul de anulare a creditelor si nu se vaccineaza sunt încadrați ca „pericol pentru sănătatea celorlalți” si raman sub restrictii pâna …cedează.
Documentul se spune ca a fost descoperit in Canada si este doar o schita ne-finisată a IMF
Eu sper sa fie doar o glumă proastă dar vom vedea curând…