Văd că omenirea vorbește despre „vaccinul” anti-covid și primesc tot felul de argumente de câte foloase au adus vacinurile in trecut.
Măi oameni buni, vaccinul anti-covid nu este vaccin! Nu „orice” facut cu acul si seringa este un vaccin, chiar daca rezultatul este (daca este!) imunizarea!

Un vaccin introduce un virus slăbit, sau inactivat, în corpul nostru pentru a declanșa un răspuns imun, care înseamnă producerea de anticorpi. Acești anticorpi ne protejează în cele din urmă de o infectare cu virus activ.

Un „vaccin” ARNm ( cum este cel de care vorbim) este în esență doar o bucată de cod genetic care conține instrucțiuni pentru corpul nostru.
ARNm le spune celulelor noastre să producă o proteină – aceeași proteină care reprezintă vârful coronavirusului real. Aceasta e cea care declanșează răspunsul imun.

Deci corpul nostru va fi modificat (partial?) genetic să producă proteine virale, pe care inainte nu le producea!
Desigur ca mecanismul poate functiona si asa zisul „vaccin” sa ne dea imunitate DAR pentru restul de celule ne-modificate genetic, pentru sistemul nostru imun, celulele modificate genetic sunt recunoscute ca celule străine si vor fi atacate! Când corpul luptă cu el însuși asta se cheamă boală auto-imună si bolile astea nu sunt vindecabile! Si e doar una dintre probleme, o alta pentru care conditiile sunt prielnice ar fi cancerul samd.
Mie doar cele doua „probleme” de mai sus posibile si probabile imi sunt suficiente ca sa refuz vaccinarea! Și nu sunt singurele care pot apărea!
Nu sunt din principiu impotriva vaccinării (ultima am facut-o acum 14 ani la cererea mea) si nu vorbesc nici de cipare sau de alte teorii, de morală, ci pur si simplu de un abc medical de care se vorbeste foarte putin!
Si tot din abc-ul medical face parte si testarea unui nou medicament! Daca un nou medicament are nevoie de ani de testare NU SE POATE ca o noua metodă de tratament MAI ALES CARE IMPLICA MODIFICARI GENETICE ÎN ORGANISM sa fie doar cateva luni testata!

vezi aici parerea unui medic (video)