Acesta o sa fie un articol pe care am sa-l actualizez permanent, pentru toti naivii, vorbitori de limba română, care mai cred în basme!
Rog cititorii mei care au linkuri asemănătoare, din alte țări, să le posteze la comentarii.

1. Der Spiegel anunță ca Spania îi va înregistra pe toți cei care refuză vaccinarea și această informație o sa fie dată celorlalte state din UE, de la care așteaptă să procedeze la fel.

2. Stuttgarter-Zeitung anuntă ca compania națională australiană Qantas nu va mai transporta decât călători vaccinați din momentul în care vaccinarea e posibilă.

3. Tagesschau.de În Israel cei vaccinați primesc după 2 săptămâni de la vaccinare un ” pașaport verde” care ii scuteste de carantină si le permite accesul in restaurante sau la spectacole.

4. Europa-today.it spune ca in Franța se analizeaza un proiect de lege care restrictioneaza miscarea celor nevaccinati/tratati, valabil pentru toate crizele de sănătate ce vor urma.

5. Aleph News anunță ca rușii vor primii un „pașaport de vaccinare” necesar la angajare si pentru călătoriile internationale.

6. updayDE anunță ca după Danemarca si Suedia intentioneaza pâna in data de 1 iunie să introduca un pașaport de vaccinare ce se poate folosi la manifestarile culturale, sportive.

7. ActiveNews anuntă ca Israelul lucrează la o lege prin care cei care refuză vaccinarea sa nu aibe voie decât in farmacii si supermarket-uri!

Vaccinarea nu o sa fie obligatorie dar probabil fără ea:

  • nu te poți angaja (5)
  • nu poți călătorii internațional (2, 5)
  • nu poti participa la viața socială (3)
  • esti pe o „listă neagră” internațională (1)
  • nu ai libertate de mișcare (4)