Am intrat la MihaiL pe pagina si am urmărit trei roboti care dansau. Automat m-am gândit ca până dansează sunt drăguți, dar cât de drăguți sunt dacă ne supraveghează?
Tot drăguti, ca doar exista niste legi ale roboticii, ale lui Isaac Asimov, care sigur o sa le fie implementate în capul lor drăguț, de tabla:

1. Un robot nu are voie să cauzeze vreun rău unei ființe umane, sau, prin neintervenție, să permită ca unei ființe umane să i se facă un rău.
2. Un robot trebuie să se supună ordinelor date de către o ființă umană, atâta timp cât acestea nu intră în contradicție cu Legea 1.
3. Un robot trebuie să-și protejeze propria existență, atâta timp cât acest lucru nu intră în contradicție cu Legea 1 sau Legea 2.

Deci sa zicem ca fierătania urmăreste purtarea botniței…
Daca tu nu o porti ești un pericol (conform pozitie statului, nu a medicilor) pentru  restul de ființe umane si conform legii 1 trebuie sa intervina! Cum? Pai ca un politist cu brutalitate, dar cu una lipsita de orice sentiment, de la milă pâna la autoconservare! Aua!
Nu vreti vaccin? Sunteti un pericol pentru umanitate asa ca vine un Vaccinator din asta de tabla, va alearga si o sa fiti vaccinati in secunda doi!

Fabulez?
Eu am doar un amărât de Ford care merge singur pe banda, se tine de viteza indicata, schimba fazele, samd!