Paradoxuri Covid

1. Oricine moare pozitiv la testul covid, moare din cauza covid-ului!


2. Oricine moare după vaccinarea anti-covid, nu moare din cauza vaccinului!


3.In carantină sunt obligați sa rămână ce depistați pozitiv, familia cu care domiciliază nu!


4. După primul lockdown care nu a adus nimic a urmat al doilea, care a adus tot ce a adus primul și al treilea, care a avut rezultatele la primele doua. Ce credeti că aduce al patrulea?


5. Există medicamente eficiente în tratarea covid-ului, dar nu se folosesc pentru ca nu au fost testate pentru covid ci pentru alte boli. Vaccinul se foloseste, desi nu a fost testat nici pentru covid, nici pentru alte boli!


6.Deși toata lumea e infectată cu covid (e pandemie nu?) este interzisă circulatia dintr-o tară in alta!


7.Covid-ul e mai agresiv noaptea decât ziua!


8. Un vaccin nou se testează mai întâi pe oameni sănătoși si tineri cel anti-covid se testează pe bătrâni si bolnavi cronici!


9.Statul ne iubeste atat de mult încat ca sa ne ferească de o gripă, ne rupe in bătaie, ne udă (iarna) cu tunurile de apă, sau ne gazează cu gaze lacrimogene!

vor mai urma (din păcate!)

12 gânduri despre „Paradoxuri Covid

Adăugă-le pe ale tale

 1. Cu riscul de a mai starni oarece amaraciune, am sa zic totusi ca bolnavii nu sunt „bolnavi cronici” ci „bolnavi cronic”. Cronici e plural de la cronica, care este o poveste despre un eveniment istoric. A spune „bolnavi cronici” e ca si cum am spune „imbracati prosti” in loc de „imbracati prost”, „flori roze” in loc de „flori roz” sau „haine marone” in loc de „haine maro”. Cu drag si cu scuze anticipate.

  Apreciază

 2. Acum, am fost e mai multe ori prin spitale sau policlinici si am trect pe langa usi pe care scria „Obstretica” si lumea chiar si zicea asa. Asta nu inseamna ca e si corect. In acest caz nu e corect pentru ca „bolnav cronic” e „decat” o prescurtare (din comoditatea exprimarii) a unei fomule care ar trebui sa sune: „bolnav CARE ARE O AFECTIUNE cronica”. Boala, afectiunea e cea cronica si nu bolnavul. De aceea n-are cum sa fie corect. Nu bolnavii sunt cronici ci bolile lor.

  Apreciază

  1. Scuze eu n-am vazut ca tu erai ramas in urma cu corectatul si iti raspundeam pe marginea articolului de azi!
   Unde ai fost pana acum!
   La ce sa mai corectez dupa ce nu mai intri decat tu? Te rog sa apari mai repede cu corectura ca sa nu mai aiba loc astfel de incurcaturi!

   Apreciază

   1. Pai ma feresc sa mai comentez ca sa nu in intru in dispute contondente care sa duca pe urma la nevoia de a mi se si sterge comentariile (ce ar putea fi oprite insa de la bun inceput din moment ce intra pe la moderare, nu trebuie sa vada toata lumea cand nu suntem de acord) …
    (cenzurat de frica de a nu fi eu cenzurat sau interzis! ioansperling)

    Apreciază

   2. Nu stiu de unde le scoti dar astea nu sunt lucruri de discutat in scris niciodata si mai ales acum asa ca le-am sters si ma opresc sa-ti raspund!
    Nu-mi place sa fiu cenzurat si nici sa cenzurez dar lasand poeziile despre natura, glumele. sunt cateva lucruri care imi place sa ajunga in ochii lumii si de aceea nu risc blogul mai mult decat oricum o fac!

    Apreciat de 1 persoană

 3. As mai zice ca nu tin sa fiu catalogat drept ateu pentru ca eu ma consider de fapt agnostic. Ma indoiesc profund de existenta oricarei divinitati creatoare sau accesorie creatiei dar nici nu pot spune ca este imposibil ca sa existe. Si imi place sa cred ca de fiecare data cand critic ceva, o fac cu argumente daca nu valide, macar cu indicarea sursei lor. Deci ceea ce spuneam eu legat de genomul uman este evident ca nu-mi apartine si n-am scos din vreo sursa proprie dar este ceva care, cred eu, este universal acceptat ca un adevar stiintific, motiv pentru care nu m-am mai preocupat sa arat de unde „am scos”.

  Apreciază

  1. Asta e vorbarie goala! Cand ajungi sa cunosti pe cat ti se da si poti Divinul ca de meritat nu o meriti niciodata lucrurile devin clare: crezi sau nu crezi! Esti sau nu esti ateu! Iti accepti sau nu consecintele credintei sau necredintei tale!
   Agnostic e un fel de termen care te tine cu curu in doua barci cert fiind ca de fapt esti ud tot!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: