Paradoxuri Covid

Actualizare 18.01.2021

1. Oricine moare pozitiv la testul covid, moare din cauza covid-ului!


2. Oricine moare după vaccinarea anti-covid, nu moare din cauza vaccinului!


3.In carantină sunt obligați sa rămână ce depistați pozitiv, familia cu care domiciliază nu!


4. După primul lockdown care nu a adus nimic a urmat al doilea, care a adus tot ce a adus primul și al treilea, care a avut rezultatele la primele doua. Ce credeti că aduce al patrulea?


5. Există medicamente eficiente în tratarea covid-ului, dar nu se folosesc pentru ca nu au fost testate pentru covid ci pentru alte boli. Vaccinul se foloseste, desi nu a fost testat nici pentru covid, nici pentru alte boli!


6.Deși toata lumea e infectată cu covid (e pandemie nu?) este interzisă circulatia dintr-o tară in alta!


7.Covid-ul e mai agresiv noaptea decât ziua!


8. Un vaccin nou se testează mai întâi pe oameni sănătoși si tineri cel anti-covid se testează pe bătrâni si bolnavi cronici!


9.Statul ne iubeste atat de mult încat ca sa ne ferească de o gripă, ne rupe in bătaie, ne udă (iarna) cu tunurile de apă, sau ne gazează cu gaze lacrimogene!

10. Morbiditatea și mortalitatea crește direct proportional cu numărul de vaccinați!

vor mai urma (din păcate!)

6 gânduri despre „Paradoxuri Covid

Adăugă-le pe ale tale

  1. Ca să mă leg tot de punctul patru: de unde ştii că precedentele lockdown-uri nu au adus nimic? Poate că s-au făcut modificări mai mult sau mai puţin subtile la infrastructura stradală, arhitecturală etc. şi continuă să se facă în timp ce sîntem ţinuţi în puşcăriile de acasă şi ameninţaţi cu imense amenzi neconstituţionale pentru care cei responsabili ar trebui hrăniţi cu plumb. O grămadă de lume chipurile „munceşte de acasă” în timp ce la instituţii sînt plasate antene şi relee 5G, camere video şi microfoane şi cine-ştie-ce alte gadget-uri de supraveghere şi control. Şi atunci cînd după vreo Ţ ani o să se decreteze că cei rămaşi în viaţă – adică sclavii buni de muncă – se pot întoarce în instituţiile respective, totul va fi controlat şi raportat la secundă. Iar pe străzi or să apară brusc toate elementele care deja au fost testate cu succes în china ca parte a sistemului de credit social. Fă un pas pe carosabil cînd e semaforul pe roşu şi în secunda doi o să-ţi vezi chipul afişat pe ditamai ecranul, în difuzoare o să urle numele tău şi infracţiunea, iar „creditul” social îţi va fi diminuat corespunzător, ceea ce îţi va aduce interdicţii: de a călători cu avionul sau cu trenul de viteză, de a intra la supermarket ori cinema ori teatru ori altele, de a-ţi înscrie copiiii la şcoli de prestigiu şi toate celelalte lucruri care pot fi interzise de către o conducere dictatorială distopică.

    Absolut tot ce s-a întîmplat şi se întîmplă relativ la plandemia asta are ca unic scop instaurarea dictaturii globale distopice laolaltă cu reducerea drastică a populaţiei prin uciderea bătrînilor, bolnavilor şi a tuturor celor incapabili de muncă susţinută, în beneficiul cîtorva impotenţi care suferă de complexul lui dumnezeu.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: