Partea bună ca am „scăpat” de Trump este că spatiul virtual german a devenit liber pentru stiri interne! Cel puțin in ultimii 4 ani orice pagină deschideam imi săreau in ochi știri despre ce „minuni” a mai făcut președintele Trump! Reușise să depășească chiar nebunia cu „pandemia”! Faptul că Melania lui nu l-a ținut de mână, era mai important decat cel ca mii de firme mici germane se luptă să supraviețuiască!
Culoarea portocalie a părului său, era mai importantă decât faptul că lumea merge spre ruină!
Eu unul nu am habar de politică, dar in naivitatea mea, mai cred înca ca un președinte trebuie sa pună interesele țării sale mai presus decât interesele altei țări, sau grup de țări! Interesele poporului său, peste interesele altor popoare! Să evite războiul!
Din punctul meu de vedere, Trump era presedintele perfect, pentru USA! Și nu numai din al meu, căci se pare că in ciuda a manipulării masive, împotriva lui, din partea Mass Media, tot asa au crezut vreo 80 de milioane de alegători americani! Să fi fost toti naivi? Greu de crezut! Trebuie ca aveau un motiv sa o facă, un motiv palpabil, fiindcă nu oricine e capabil sa iasa de sub manipularea Media si să gândească cu mintea proprie! Nu oricine e capabil să meargă impotriva curentului chiar dacă vede ca acest curent il trage spre prăpastie!
Dacă dorea cu adevărat sa fie reales s-ar fi uitat și el in ograda vecinului! In ograda lui Johannis, de exemplu, si lua notițe!


In loc sa scrie tot timpul pe Twiter si mai stiu eu pe unde trebuia să tacă ca mutul si sa zâmbească tâmp la camere!
In loc să se ocupe de cianurile exploatărilor de aur din tară, de defrișările pădurilor, sa fie interesat de încălzirea globală!
In loc sa oprească emigrarea poporului să se intereseze cum poate primi mai multi emigranti din Africa!
In loc sa sustină morala crestină sa-l intereseze drepturile minoritătilor sexuale!
In loc să-l preocupe cum putem exporta produsele proprii, să-l intereseze cum putem importa totul din afară!
In loc sa tratezi cu tablete de ivermectină si hidroxiclorochină să aștepți un vaccin ne-testat.
Și câte si mai câte! Bineînteles nu in ultimul rând trebuie înlocuită șapca aia cu o cușma!
Asta vor alegătorii!
Asta iși dorește poporul de la conducătorul său iubit!

21.01.2021