Am fost peste 14 ani bolnav de hepatită C.
(Hepatita C este o boală virală -tot virus ARN ca și asta actual, mult mai celebru- contagioasă și declarabilă! Transmiterea virusului hepatic se face in general sanguin).
Eram un pericol pentru cei din jur.
Dacă nu declaram că sunt”ciumat” oricare frizer, dentist putea prin instrumentarul său să infecteze următorul client, sau pacient! Daca o făceam si am făcut-o, stomatologul imbraca doua perechi de mănuși si tremura de frica mea, mai ceva decât eu de frica lui! Când vezi că-i tremura mâna cu burghiul in gura ta ori la următorul nu-i mai spui, ori nu te mai duci! Eu nu am mai fost 14 ani la dentist! Dar câti au putut sa nu o faca și eram 170 de milioane de bolnavi in lume…. potentiale surse de infecție!
Nu a durut pe nimeni capul, in lumea larga de lucrul acesta! Sigur nu se moare asa repede ca de covid si boala nu e atat de contagioasa dar spre deosebire de covid toti care au contactat-o mureau din sau cu ea! Toti!
Iar moartea din cancer hepatic sau ciroză cu insuficientă hepatică, ascită, nu e de loc o moarte usoară/plăcută!
Fiind un virus care face mereu mutatii a fost imposibil de obtinut un vaccin! Bolnavul hepatic costă enorm pentru ca neavând sistem imun, e tot timpul bolnav de ceva! Toate organele suferă, când ficatul sufera! Iar boala nu se termină intr-un fel sau altul in cateva săptămâni, ca gripa corona! Cheltuielile cu spitalizarea, tratamentul sunt enorme de-a lungul vietii!
Pe statul german nu l-a durut capul ca spitalele erau pline cu noi, ca eram un pericol, nici ca am trait ca un mort viu tot timpul asta, ca (adormeam la volan putand sa ucid oameni nevinovati)….M-a obligat (indirect ca si cu vaccinarea acum, dupa principiul : nu o faci mori!) sa muncesc incontinuare asa cum o face cu bolnavii de cancer sau cu alte boli grave și acum!
In cele din urma stiinta a gasit medicamentul minune si asigurarea a platit un sfert de milion de euro, ca sa mă vindec!
Azi vine acelasi stat sa-mi spuna ca fiind contagios trebuie sa ma izolez, ca au descoperit in cateva luni un vaccin pt un virus ARN, inchide țara de frică, cu toate ca majoritatea se vindeca de covid!
Azi răspunderea, să nu infectezi pe altul, a preluat-o statul dar numai pentru covid, pentru alte boli contagioase, mai periculoase nu!
Ba mai mult, ne plătesc de un an să nu muncim!
Acelasi stat care nu știa cum sa ne scoata la pensie mai tarziu, sau de loc, acum ne-ar tine in viata la nesfarșit! Au de gând sa puna armata sa păzească batrânii de parca sunt sfintele moaște, Doamne iartă-mă!
Daca pâna acuma se lamentau ca nu mai sunt bani pentru pensii, ajutor social, de somaj samd acum sunt bani din greu pentru orice!
Iubirea asta spontană si cu năbădai (ca doar ne rupe in bătaie dacă riscam sa ne îmbolnăvim de covid!) mie îmi pute!
Cine poate sa creada în ea, să o facă!
Eu nu pot!

6.02.2021