Treapta următoare în planul de subjugare a populației pământului este dispariția banilor cash.
Banii la purtător iti oferă libertatea de mișcare, de cumpărare, posibilitatea de a refuza Guvernul Mondial să te vaccineze, să te cipuiască… Nu esti legat de ei să iți dea mâncare, apă, energie când și dacă vor ei!
Singurii care pot trăi fără bani sunt țăranii, ca atare ei trebuie distruși complet, agricultura urmând să se facă cu salariați.
Un țăran isi poate produce singur hrana si in lipsa banilor iar prin troc hrana poate fi folosită ca monedă de schimb pentru alte produse sau servicii.
Noul Ordin (care nu e nou si care a mai fost abrogat dar se pare ca se incearcă din nou impunerea lui) spune ca țăranul nu are voie să mai posede scroafe de prăsilă, este ingenios gândită tocmai pentru distrugerea gospodăriilor țărănești. Ea nu are nimic de a face cu pesta porcină, pentru ca pesta nu o fac doar scroafele! Scroafele fac in schimb purcei pe care țăranul ar trebui să-i cumpere…..dacă are cu ce! Si de unde!


De ce tocmai porcul? Pentru că: creste repede, nu e pretentios, valorifica resturile, iar untura se poate folosi la prăjit! Porcul este atat de rentabil incat pe vrema lui Ceausescu il creșteau oamenii pe balcon cu macaroane!


Un vițel necesita f. mult teren si nutreț nu este nici pe departe atat de rentabil. Păsările de asemenea.
Legea este de-a dreptul diabolica!
S-a cerut ministrului agriculturii să retragă aceasta lege! Sunt convins ca nu o va face, nu poate, asa cum sunt convins ca nu este ideea lui ci a fost impusă de UE.
De ce sunt convins?
Am facut armata impreuna cu Adi Oros, am fost colegi de cameră in căminul studentesc. Am trăit împreună lipsa apei, a căldurii, a curentului si a mâncării….Oricât de mult l-ar fi schimbat politica, refuz să cred ca nu s-ar fi opus acestei legi …dacă putea!
In plus țaranii germani protestează de multă vreme la Berlin si probabil și in alte țări deci este un plan comun, ca si cel al pandemiei, supravegherii, vaccinării…

10.02.2021