Titlul zilei

„Dacă nu vom respecta regulile de prevenție și, foarte important, dacă se va refuza vaccinarea, Paștele ar putea fi compromis. Vă spun sincer, eu cred că, acum, Paștele este, exclusiv, responsabilitatea noastră. Dacă lucrurile merg așa, mă refer la creșterea infectărilor, mă tem că nu vom avea Sărbătorile pe care ni le dorim. Iar asta înseamnă că Paștele va fi, la fel ca și Crăciunul, unul în care familia extinsă nu se va putea vedea, măcar pentru a ne proteja unii pe ceilalți” Virgil Musta.

În România ca și în restul lumii ni se pregăteste  prelungirea arestării. Ca de obicei noi suntem vinovații pe lângă faptul că mai respirăm încă refuzăm și vaccinarea! Ce legatura are vaccinarea cu mutațiile virale sau cu dinamica infectărilor nu știe nimeni, dar în lipsă de alte argumente … e bun si ăsta!
Tovarășul Musta are însă dreptate când spune că depinde de noi dacă vom sărbători Sfintele Paști sau nu! Așa este! Dacă vom face încontinuare cuminți ce ni se cere, nu o sa-l mai sărbătorim niciodată! Așa cum nu vom mai ieși niciodată din închisoarea planetară, sau din statutul de cobai de laborator!
De noi depinde!

28.02.2021