Un profesor, dr. Winfried Stöcker din Germania (fondatorul firmei Euroimmun) a inventat un antigen care oferă imunitate de durată împotriva covid 19 si cu usoare modificări este eficient si impotriva noilor variante!
(Video dacă mai exista/ in germană)
Imunizarea lui nu este o terapie genetică!

Profesorul Stöcker l-a experimentat pe el însusi pe prieteni, pe membrii familiei sale și pe toti colaborartorii dumnealui (peste 100 de persoane cu eficacitate de 97%).
Prin acest vaccin garanteaza in 3 luni imunitatea intregii populatii a Germaniei (peste 80 de milioane) cu toate acestea statul german nu numai că nu este interesat de obtinerea lui, ci a inceput sa atace in instantă pe profesorul Stöcker, pentru folosirea unui vaccin fara aprobare CARE S-AR PUTEA SĂ AIBĂ EFECTE SECUNDARE!!!
Asta cu toate ca au analizat serul sanguin al profesorului, de după imunizare si au constatat ca anticorpii din el, pot neutraliza virusul!
Ba mai mult, Spiegel TV care a transmis pentru prima data aceasta stire, a amenintat intre timp pe cei care au difuzat-o prin Telegram in net!
Profesorul a pus formula pe net accesibila oricarui producator de medicamente care vrea sa produca vaccinul si nu pretinde nici un ban pentru descoperirea sa!
Mai mult oferă oricarui medic „stimulatorul” care face ca organismul sa produca anticorpii, medicul putand sa-l foloseasca pentru imunizarea pacientilor (lucru legal in Germania)
Cei care vă mai gânditi inca ca lockdownul acesta planetar este si va mai fi necesar, care nu aveti dubii in privinta vaccinului mARN gasiti-mi vă rog un motiv pentru care un vaccin gratuit SI CU IMUNITATE SIGURĂ SI DE LUNGĂ DURATĂ este refuzat, altul decât tocmai pentru prelungirea la nesfârsit a arestarii planetare, a ruinarii economice planetare, a folosirii terapiei genetice cu ce efecte se speră a avea ea!
TREZITI-VĂ ȘI VĂ IMPOTRIVIȚI DICTATURII PÂNĂ SE MAI POATE!

Pe pagina prof. dr Stöcker gasiti toate cele relatate mai sus si multe altele in engleză!

5.03.2021