Am fost bolnav de hepatita mai mult de 14 ani. În toți anii acestia am citit tot ce se putea despre virusul hepatitei virale c, am participat la seminarii, conferinte pe temă. Pot spune fara sa fiu lipsit de modestie ca am ceva habar despre virusurile ARN! Virusul hepatitei C este tot un virus ARN ca si cel de covid LA CARE NU S-A PUTUT GĂSI DE ZECI DE ANI UN VACCIN! In schimb după multe incercari de tratamente mai mult sau mai putin efective DAR CU EFECTE COLATERALE GROAZNICE s-a reusit sa se găseasca remediu sub forma unei tablete care face imposibilă inmulțirea virală!
Primul gând al meu când a început nebunia covid a fost: ” de ce nu se incearca tot cu un inhibitor de polimerază” ca si la hepatita C!
Vestea buna Roche o face de mult sunt in stadiul III clinic (unii trebuie sa urmeze toti pasii doar cei cu vaccinul nu!)
Si nu sunt singurii!
Tratamentul oral o să ne „elibereze?” se pune întrebarea in articol.
Sincer nu cred ca exista vreo legătură intre virus/ numarul de îmbolnăviri/ morti si masurile restrictive luate alta decât ca virusul este folosit ca argument nefondat pentru a le impune dar acest tratament ne-ar putea scapa de frica de moarte si poate de obligativitatea tratamentului genetic (vaccinării)!