Cu noi este Dumnezeu!

M-am întors de la „școala săptămânală de terorism”! Nu învațăm acolo să nu purtăm mască sau să nu ne vaccinăm, dar învațăm să nu mai fim înspăimântați de moarte!
Iar asta se pare ca e foarte periculos pentru guvernele din toată lumea, cel al României numindu-ne deja teroriști! Asta după ce presedintele Johannis ne-a numit „infatuați” și indirect „gândaci de bucătărie, ploșnițe” când a spus ca; cei corecți politic, „dragii lui români”, ne-au dat flit!
Biserica se pare că este cel mai periculoas punct planetar, mai periculos chiar decât laboratoarele din Wuhan, de aceea eforturile de a o închide, de a reduce, sau sista participarea la Liturghie, e pe ordinea de zi a guvernelor, de mai bine de un an!
De ce este insă asa?
„Teroriștii creștini” sunt cei care întorc obrazul, carora le este interzis să răspundă la rău cu rău, sunt învățati să se roage pentru asupritorii lor, să fie iubitori ai adevărului și să-l urmeze, sa se sacrifice pentru cel de lângă el….Ce poate deranja din toate astea? Ce poate fi atât de periculos încât sa fim comparați cu teroriștii care din câte știu eu, sunt răzbunători, răspund la rău cu rău, se sacrifică nu pentru ci împreună cu cei din jur?
Probabil faptul că recunoaștem un alt Stăpân decat ei! Credem mai mult în ce a spus El, acuma mai bine de 2000 de ani, prin gura a câțiva pescari analfabeți, decât în toată propaganda actuală, în spatele căreia stă tehnică de ultima oră, stau specialiști in manipulare si toată mass-media mapamondului!
Exista un virus gripal care ucide?
Cu sigurantă!

Există multe virusuri gripale care ucid, de ce nu încă unul în plus?
Este el atât de „criminal” pe cât se spune?
Cu siguranță nu!

Nu am să vorbesc de datele contradictorii care apar, nici de statisticile care vorbesc o altă limbă decât cea a Mass-Media… Nu mai stie nimeni ce e adevărat si ce e fals, asa că argumentul meu este altul: viața!
De un an nu am văzut nicăieri cadavre ne-ridicate de pe strazi, din case! De un an in „lumea” în care mă învârt eu, nu a murit nimeni „secerat” de covid! Am avut neamuri bolnave, unele grav, s-au vindecat TOȚI! Am avut si cunostinte care au murit, dar daca nu era „pandemia” asta, ar fi fost morti normale…
De ce nu vaccinare?
Nu am să vorbesc de motivele obiective pentru care nimeni nu ar trebui să faca această „terapie genetica”, fals denumităvaccinare! Nici de faptul că ne vaccinăm de 80 de ani și gripa continuă să persiste!
Nu am nevoie de vaccin pentru că il am pe „Doctorul sufletelor si al trupurilor” lângă mine!
Fără El nu se întâmplă nimic: nici îmbolnăvirea, nici vindecarea, nici moartea!
Dacă eu de un an nu am mai avut gripă, eu care nu am practic sistem imun, bătrân si plin de boli cronice, care sunt zi de zi intre oameni straini, care nu port mască decât când sunt obligat să o fac, eu care până acum făceam o gripă macar la două luni odată, atunci nu pot să cred decât că Cineva mă protejează și să-L slăvesc! Iar daca o sa mor anul acesta la fel nu pot decât să cred că asa a fost voia Lui si să-Îi dau slavă!
Oricât de necredincios ai fi, nu poți spune altceva! Am avut „noroc”? Pai e imposibil să scapi UN AN în situația mea dintr-o „pandemie” atât de ingrozitoare încât pământul tot tremură și se auto-distruge…. prin „noroc”!
E absurd de-a dreptul!

Ce nu înteleg cei care încearcă să ne rupă de biserică, de Dumnezeu, este că nu au cum să reușească! Dumnezeu este cu noi și în noi, tot timpul!
Fiind inceput de post, îmi cer iertare tuturor pentru ce v-am greșit și Dumnezeu să vă ierte pe toți!
Al vostru terorist,
Ioan Sperling

14.03.2021