Mai multe țări au fost nevoite să suspende vaccinarea cu vaccinul AstraZeneca. Cu toate eforturile de a ascunde sub preș problemele grave apărute, decesele, in cele din urmă a devenit prea evident pentru oricine ca vaccinul acesta ucide! Romania continuă sa-l facă!
Poate întelegem măcar acum de ce nu poți să sari peste câțiva ani de studiu, sau ce înseamnă să devii cobai pentru testarea unui medicament nou!
Poate vom intelege  măcar acum ca si celelalte tipuri de vaccin sunt in aceeasi situație iar faptul ca reactiile nu au fost asa rapide sau dure ca la AstraZeneca nu înseamnă ca nu o să apară in timp, putând să fie mai grave decat orbirea, paralizia, apoplexia, moartea! Se poate mai grav decât moartea? Da se poate! Se pot naște copii cu malformații! Pot aparea boli la care moartea să fie o „eliberare”!
Poate vom înțelege măcar acum că medicii care au produs aceste vaccinuri si au fost de acord cu folosirea lor, fară testele complete, medicii care le-au promovat, politicienii care au făcut presiuni de tot felul să ne vaccinăm, nu numai că nu sunt eroi, sfinti, ci sunt pur si simplu criminali!
Poate o să întelegem măcar acum ca are loc un genocid planetar si asta cu acordul nostru!
Poate o să intelegem măcar acum că toate lockdown-urile aceste, incontineta verbală a mass-media, purtarea măsilor, interzicerea adunarilor, toate restrictiile de tot felul, sunt facute ca să acceptam aceste vaccinuri in speranta revenirii la normal!
Dar la normal nu vom reveni vaccinându-ne noi ci vaccinând cu vaccinul AstraZeneca pe toti Johannișii, Arafații, Câții, Voiculeștii…din toată lumea!
Nu vi se pare „suspect” ca nici unul dintre cei de „la butoane”, care s-au vaccinat cu spectatori nu a murit? Sau macar să orbească, să paralizeze, sa faca un mic infarct acolo?
Începeți să gândiți oameni buni!

15.03.2021