Citeam ieri (aici) că vaccinul pare ca îi schimbă în rău pe cei vaccinați, care devin mai nervoși, nerăbdători, puși pe ceartă…
Aș zice că e „normal” pentru niște oameni hibridati cu un virus, un „ceva” care nici măcar ființă, nu poate fi numit!
Nu am comentat la articol, pentru ca singurul om vaccinat, pe care il cunosc, era deja înainte de hibridare, pus pe ceartă! Singura remarcă ar fi ca parca nu mai are nici un fel de empatie, pentru suferința celor din jur!
Astăzi însă am dat peste un alt „vaccinat” la care schimbările de care vorbeam, mai sus, erau evidente: medicul meu gastro-enteorolog!
Ne „cunoaștem” de peste 20 de ani si am avut unul pentru altul mare stimă. Totul s-a schimbat în momentul in care în timpul consultației, de rutină, am raspuns la întrebarea dumnealui; daca m-am vaccinat (aș avea dreptul) prin: „Nu și nici nu o voi face!”
De pe o clipă pe alta omul pe care credeam eu că il cunosc, medicul 100% profesionist, informat, răbdător, calm, s-a transformat într-o persoană străină! Chiar de bătut nu m-a bătut si nu a urlat la mine, dar presupun că daca nu eram în spital…ne luam la bătaie!
Dezamăgirea lui fată de persoana mea, nu era mai mica decât a mea fată de el!
Surpriza mea că este convins ca e un vaccin ca toate vaccinurile nu era mai mica ca a lui când i-am spus ca nu e asa!
Nu a acceptat nici macar lucruri dovedite, ca faptul ca „vaccinul” nu dă imunitate, ca masurile ristrictive nu o sa înceteze nici cand majoritatea vor fi vaccinati!
Singurul lucru cu care am fost amandoi de acord, a fost ca lockdown-ul plus majoritatea masurilor politice, sunt lipsite de sens!
M-a ingrozit faptul ca un om cultivat si de felul lui calm reactioneaza asa violent facându-ma pe mine „si cei ca mine” vinovati de faptul ca nu iesim mai repede din „arestare”! Cum o sa reactioneze omul de rând care s-a vaccinat?
Deja ma vad vânat, cu recompensă pusă pe prinderea mea …viu sau mort!
Exagerez?
Bine ar fi să fie exagerare și să mă înșel! Bine ar fi ca în spate să stea doar stressul unui an în ” noua normalitate”! Dar ce ne facem dacă „noua normalitate” o să devină normalitatea?

13.03.2021