Blogul asta este locul unde „imi permit” să spun ce gândesc. Deocamdată este permis! Sincer nu e așa important daca sunt citit sau nu, desi as minți sa spun ca nu mă bucură faptul ca uneori, nu foarte des, intra aproape o mie de oameni pe un articol!
Imi place să cred ca ii intereseaza ce citesc, dar nu-mi fac mari sperante că e asa! De 6 ani de când am blogul, numarul aprecierilor unui articol este constant intre 13 si 17! Desigur nici astea 13 nu sunt, probabil, chiar aprecieri in totalitate! Dar nu conteaza, eu mă bucur ca am spus niste frământări ale mele, pe care nu prea am cui să le impartăsesc! Am un serviciu unde sunt izolat, prietenii cati am avut au cam rămas in tară,, iar in diasporă e greu sa-ti faci altii și nici nu prea sunt dispus sa o fac! Prea multe dezamăgiri si prea multa răbdare și falsitate mi se cere iar eu nici nu le am si nici nu vreau! Da, sunt dificil! O recunosc, dar mie imi plac asa și la total suntem judecati după noi!
Spre deosebire de blog, in realitate nu discut decat daca mi se cere parerea. Nu spun la nimeni sa nu se vaccineze sau de ce să nu o faca! Nu critic pe nimeni care se vaccinează sau crede cu sfintenie ce spun oficialitățile! Daca mi se cere sa port masca o fac, fara sa comentez!
Imi place pe de o parte linistea, pe de alta stiu ca cei care s-au vaccinat si cred in povestea asta „virala” nu mai pot fi convinsi de altă realitate! Deocamdată! Cand vor incepe sa moara sau să se imbolnăvească grav, probabil o sa inceapa sa aibe dubii! Pâna li se serveste o alta sedintă de hipnoza!
Ce observ insa cu îngrijorare este ca hipnotizatii incep sa devina „activi” si cauta sa faca prozeliți pentru secta Covid!
Si cum guvernul e de partea lor nu o sa mai dureze mult pâna dictatura o sa se instaureze la cerere populatie revoltate!
Deja suntem toti tratati ca fasciști, conspirationiști, antisemiți, teroriști! Citu vorbeste de eliminarea noastra!
Discriminarea a inceput deja si nimeni, inafara noastra, nu pare deranjat de ea! Un vaccinat nu trebuie sa intre in carantină! Daca spui ca el poate sa fie la fel de infectios ca si un nevaccinat si masura nu doar nu e logica dar poate fi contra-productivă interesului de a scădea incidenta, esti terorist! Ma rog termenul nu prea contează, la fel de bine se putea spune ca esti crocodil, fiindca dupa noua normalitate adjectivele se folosesc dupa puterea lor de a induce o poziționare, nu dupa o legatura cu realitatea!
Astăzi sunt Floriile lumea mai pare in regulă deși după mulțime pândesc fariseii plini de ură, însetați de sânge, care așteaptă momentul când putem fi răstigniți! Asteaptă si manipulează din umbră si curând vor reușii să facă ca multimea sa ceară: „Răstignește-i! Răstignește-i!”
Curând urmează Golgota noastră pentru ca: „Câți in Hristos v-ați botezat în Hristos v-ați și îmbrăcat!
Aliluia, aliluia, aliluia!
Slavă Ție Dumnezeul nostru, slavă Ție!

25.04.2021