Am fost foarte curios să văd dacă vine Lumina și anul acesta la Sfântul Mormânt. Presa spunea ca toți cei 2000 care o așteaptă acolo sunt vaccinați, Patriarhul de asemenea!
Acum, presa spune multe, in ultima vreme si le spune„pe alese” , așa că nu ar trebui să-i dăm prea multă crezare! Gândindu-mă că e vorba de Israel am fost înclinat totusi să o fac!
Oare vine Lumina intr-o masă de oameni pro avort și ucigași (pentru ca asta suntem când ne folosim de avortul altora!)?
Și Lumina a venit!
Parcă aș fi dorit să nu vină, ca să primim un „semn de sus” că rătăcim, că am decăzut, că e vremea să ne oprim, să ne îndreptăm!
Dar Dumnezeu nu judeca ca oamenii și nu se contrazice! Lumina a venit și anul acesta cum a venit și în lumea care i-a oferit doar o peșteră ca adăpost! A venit tot timpul între ucigași, desfrânați, ne-credincioși, spunând atunci ca și acum: „Veniți de luați Lumină!”
A venit mai ales pentru aceștia, așa cum a spus! Și ar fi venit și doar pentru unul singur indiferent cât de căzut ar fi! Lumina o să vină până la sfârșitul veacurilor pentru ca să vedem drumul si sa fim vii!
„Umblaţi cât aveţi Lumina ca să nu vă prindă întunericul. Căci cel ce umblă în întuneric nu ştie unde merge.Cât aveţi Lumina, credeţi în Lumină, ca să fiţi fii ai Luminii”
Lumina lui Hristos luminează tuturor: buni, răi, credinciosi sau nu, vaccinați sau ne-vaccinati!
Praznic luminos tuturor!

2.05.2021