Hristos a înviat
Ieri am reușit ÎN SFÂRȘIT să ajung ACASĂ! Singur la volan, 15 ore, am avut timp să mă gândesc la cât de absurdă a devenit lumea!
Nu ar trebui sa mire; o minciună aduce alte minciuni, un lucru absurd implica alte lucruri absurde… Ce miră e doar că unii încă „mai pun botul” la toate basmele!
Astăzi vă voi vorbi despre testele anti-covid.
Testele sunt „necesare” ca să închizi o țară! Să-i distrugi economia, copiii, viitorul… Să faci din bogati mai bogați, din democrati, dictatori, din cetăteni, sclavi…
Prin teste ,oficial, sa poti desparți pe cei bolnavi, de cei sănătoși.
Un bolnav însă nu este cel care are un test pozitiv, ci cel care are simptomele bolii!
La fel un sănătos, nu este cel care are un test negativ pentru că există o asa zisă „fereastră” in care un „in curând bolnav” sa fie negativ…
Așa ajungem la termenul de „infectios”.
Un pozitiv asimptomatic nu este infectios!
In functie de test poti să fi pozitiv doar daca ai venit in contact cu agentul patogen, sau dacă ai trecut prin boală, fără să fi un pericol pentru nimeni!
Testul anti-covid este pârghia prin care se perpetuează această „pandemie”!
Care test însă?
Și aici începe brambureala.
Cel mai „sigur” test este testul PCR, care mi s-a cerut si mie să intru in Romania.
Acum testul PCR nu este un test pentru diagnostic, functie de cum se foloseste, poate scoate pe oricine pozitiv! În afara de acest ” avantaj” il mai are si pe acela că costa între 50 € și 130€. Alt „avantaj” ar fi că este neplăcut; atat cel făcut de chinezi, din anus, cât și cel făcut de populațiile mai civilizate, de pe pământ, din nas! Sigur mai exista cel „prin gargară” pe care l-am făcut eu, dar acesta nu este recunoscut de oricare țară!
Ca atare fie de frică, fie din lipsa banilor, iti cam trece să călătorești!
Dar de ce un test ca cel PCR este recunoscut si altul mai rapid, mai ieftin, mai placut, nu? Sau altfel spus de ce se mai fac testele rapide daca nu sunt „asa bune” ca cele PCR? Mai ales ca in urma la astfel de teste se închid tări, se iasă sau se intră in carantină, se închid școli, intreprinderi, magazine samd?
Sau cum e posibil sa intri intr-un restaurant, frizerie sau altundeva cu un test din asta „de doi bani” care nu e destul de bun pentru a-ti permite intrarea si intr-o altă țară?
Paradoxuri covid!
Si că vorbim de paradoxuri; înainte de  Pasti nu puteam intra în România cu un PCR negativ pentru ca Germania era pe „Lista galbenă”. Acum ca au trecut sărbătorile se poate, desi Germania tot pe „Lista galbenă” este!
Am putea spune că asta este doar un „Cîțism” sau răutate din partea lui Johannis, ca sa strice Pastele la multi ortodocsi (care nu au putut sa faca Pastele cu familia)!
Posibil…
Multe țări însă lasa sa se intre in ele doar cu test PCR negativ, unele cerandu-l chiar de la cei dublu vaccinați!
Deci un test nesigur este mai sigur ca imunitatea prin vaccinare care era considerata „calea sigură” de ieșire din „pandemie”!
Cum spuneam o minciună aduce altele, o absurditate implica altele….

20.05.2021
Sibiu