Cred in Dumnezeu?

Până s-au vaccinat doar străinii a fost ușor, când încep să o facă cei de lângă tine, îți dai seama că, în parte, ești vinovat de asta! Tu cel căruia Dumnezeu i-a dat să vadă, să înțeleagă și care nu ai reușit prin viața ta, prin puterea exemplului tău, prin iubirea ta, prin cuvintele tale, să dai nimic, sau prea puțin, mai departe!
Este ușor fiecaruia să spună „Cred în Dumnezeu” până asta nu implică nici un efort, sau schimbare, in modul de viată, de a gandi! Când însă societatea, viața, sau cineva pune presiune pe tine, constați: credința ta nu există! Nu-ti este de folos în viată, in deciziile pe care trebuie să le iei!
Nu poți crede într-un Dumnezeu decât dacă El este perfect, ori când tu te vaccinezi, cu un tratament care te face „mai perfect” decât te-a făcut Dumnezeu, îl cobori pe Dumnezeu la nivelul unui om imperfect, supus greșelii! Il cobori pe Dumnezeu sub cercetătorii care au scos acest „vaccin” fiindca acest „vaccin” nu este un tratament ca oricare altul, de pană acum, un tratament care ajuta organismul sa se vindece mai repede, ci unul care are pretentia că iti modifica organismul intr-unul „mai bun”!
Unui astfel de Dumnezeu incapabil ( Doamne iarta-mă!) nu poti sa-i încredințezi viața ta, deși de spus spui că e „atot-puternic” și crezi în existenta Lui!
Este ușor să spui că ești împotriva avorturilor, dar când le folosești (prin aceste „vaccinuri”) ca să-ți fie ție bine, asta arată că nu ești de loc împotrivă!
Este ușor să vorbești de democrație, libertate, drepturi, dar când te „vaccinezi” pentru ca ți se impune, recunoști că vorbește gura fără tine!
Sigur nu fiecare este un om de acțiune, dar fiecare poate să protesteze de acasă, refuzând să facă lucrurile care i se impun și mai ales „vaccinarea” asta care nu oferă NIMIC, înafară de promisiuni și efecte secundare, sau moarte și mai ales ceea ce trebuia un vaccin sa ofere: IMUNITATE!
Când ai de ales între Dumnezeu, principii, libertate, viitor, sănătate și concediu, restaurant, spectacole, servici… de fapt nu ai de ales! Așa credeam cel puțin, dar cei din jurul meu mi-au demonstrat că mă inșel!
Prefer totusi să mor cu fața spre Dumnezeu și în picioare, chiar dacă prin asta risc izolarea de cei dragi, de micile plăceri ale vieții!
Poate vaccinul este inofensiv, sau poate este chiar folositor, celor care nu mor imediat după el, (sincer chiar sper sa fie asa!) dar acceptându-l reducem viața la trup și distracție! Il alungăm pe Dumnezeu din viata noastră și renunțăm la libertate, unul dintre darurile Lui esențiale!
Ne pregătim pentru o dictatură mondială în care doar sufletul îl mai avem de pierdut și fără Dumnezeu, o să-l pierdem sigur!
Nu mai sper să se trezească cineva, tot ce mai sper e sa ne întărească Dumnezeu, pe cei care întelegem ce se întâmplă, să ducem martirajul nostru, oricare ar fi el, până la capăt!
Că asta urmează!

23.05.2021