Am ajuns într-un punct mort, cu blogul!
M-am săturat să scriu despre covid, pandemie, dar pe de altă parte nu știu dacă sunt capabil sa scriu ceva care nu dă afară din mine, în timpurile astea! Nu mă văd tratând o temă banala, în timp ce lumea se duce de râpă, deși văd că treaba asta are succes vizibil și cititorii se îngrămădesc să comenteze, la un volum care la mine exista doar când cuiva i s-a pus „pata” pe mine, sau pe blogul meu!
Mihail Toma spunea într-un comentariu: „Las-o cu vaccinarea… Mai dăi cu Doamne-Doamne că uite… rămâi fără enoiași” si desigur avea dreptate, cel putin cu „vechii enoriasi” cu cei de pe wordpress. Interesant este ca pregătisem deja un ciclu cu Doamne-Doamne  si…pandemia! 😂 Primele 3-4 părți sunt deja scrise, dar am renuntat, cel putin deocamdată, sa le public!
Nu cred totuși că motivul „disparitiei” e saturația temei covid, ci efectiv cei mai multi s-au vaccinat, sau urmează sa o facă și printr-o logică, pe care eu nu am inteles-o niciodată, au impresia ca daca nu citesc că „vaccinarea(nu treceți usor peste ghilimele!) e o greșală pentru care in timp vor plăti, este mai puțin gresit si nici nu o să pățească nimic!
Frică de „singurătate” nu imi este, din când in când pagini din afara wordpress, mai preiau materiale de la mine și ma trezesc cu sute si sute, de vizualizări! Dar cum spuneam m-am săturat eu însumi de această temă si o să incerc sa-mi gasesc alte subiecte…
Poate o să dureze mai mult de două săptămâni! O spun ca sa nu vă gânditi cumva ca m-am vaccinat si astept sa vad întâi dacă nu mor!
Și ca tot l-am citat pe Mihail Toma o mai fac odata: ” mai cititi și voi din ălea vechi!” fără covid!

29.05.2021