Că trăim într-o lume anormală nu cred că mai este un secret pentru nimeni! Am început chiar să nu ne mai mirăm de nimic, sa le primim pe toate ca și cum nu ar exista alternativă! Nebunii au apucat la cârmă și noi, în general, ii urmăm fară să protestam, fară să ne împotrivim, iar dacă o facem, o facem fară vlagă,  cu teamă de consecințe și fară mari speranțe de mai bine!
Personal îmi e scârbă de vremurile pe care trăiesc și mă bucur sincer că la vârsta mea, la cate boli am, probabil o să scap rapid, din azilul asta planetar!
Cel mai dezamăgit sunt de biserică!
Cu extrem de puține excepții, foarte putini monahi, preoți sau ierarhi, credincioși, mai spun/fac CE AR TREBUI SĂ SPUNĂ/FACĂ !
Biserica însă e fundamentată pe ADEVĂR și e construită cu JERTFĂ, cu SÂNGE, iar faptul că a supraviețuit veacurilor nu s-a datorat compromisurilor, tăcerii, lașitații!
Să fi creștin a insemnat întotdeauna (și mai înseamnă, chiar dacă am uitat) NEBUNIE față de lume!
Si oare nu ar fi astăzi nebunie să strigi in gura mare că bărbatii nu pot naște, că avortul este crimă, homosexualitatea o patimă drăcească, sexualizarea copiilor o pângărie, a sufletului lor?
Și încă cum!
Ai fi declarat „dușman al omenirii”, ți se va închide gura si vei fi pedepsit! Deci ar fi o nebunie să faci așa ceva!
Ca creștin însă TREBUIE să o faci, pentru că asta este ADEVĂRUL! Și dacă iți este rușine de adevăr „în acest neam preacurvar şi păcătos” și ADEVĂRUL se va rușina de tine „când va veni în slava Tatălui Său împreună cu sfinţii îngeri.”
Nu ai de ales! Poți fi „dușman al lumii” sau „dușman al Adevărului” deci a lui Dumnezeu!
Când vorbesc de biserica nu mă refer doar la Patriarh, episcop, preot, căci biserica suntem toți împreună; tu, eu, noi, toți!
Toți avem o conștiință, gândire și  responsabilitatea de a lăsa în urmă o lume măcar cum am primit-o, dacă nu mai bună! Indiferent dacă credem sau nu in Dumnezeu, daca avem copii sau nu, trebuie să lăsam VIAȚĂ in urma noastră și nu o planetă pustie!
Măsurile acestea luate de Parlamentul European care preved că și bărbații pot naște, că copiii trebuie expuși de mici la educatia sexuală, care fac din avort un drept, care ridică homosexualitatea la nivelul familiei tradiționale, sunt poate corecte politic (și o teorie fară substanță) dar practic, TOATE sunt împotriva perpetuării vieții pe pământ!
Chiar dorim după noi potopul?

25.06.2021