Să zicem că tu ai fi unul dintre „stăpânii” lumii
și ca ai fi ajuns la concluzia că lumea nu ne mai încape pe toți, trebuind, după părerea ta, să „scapi” de o parte.

Cum ai face?

Ar trebui să selectezi pe cei care trebuie să trăiască! Acum se pune întrebarea: vreau să-i păstrez pe cei docili sau pe cei inteligenți? Sau care e raportul, cel mai bun, intre docili si inteligenti, pentru că:
Cei docili, nu sunt prea inteligenți si trebuie conduși de cei inteligenți. Sunt însă absolut necesari, pentru munca de jos!
Cei inteligenți, nu prea sunt docili și nu le place statutul de sclav! Cum ii poți „convinge” să facă ce dorești?
Cum se rezolvă această dilemă, mai ales că dacă ai ales gresit, nu mai poti indrepta greșala?
In istorie, dictatorii au folosit mereu aceleasi metode, toate bazate pe instinctul de conservare: frica de moarte, de durere, foamea, șantajul psihologic! Singurii care au putut ține piept acestor metode, au fost creștinii!
Acum intorcându-ne in zilele noastre, când unora le părem a fi prea multi și trebuie să ne „selecteze” vedem in primul rând ca se actionează prin distrugerea credinței crestine! Interdictia participarii la slujbe, Impărtăsanie, scandaluri in biserica, arhierei vânzători samd.
Diferenta între docil si refractar, se obține prin atitudinea vis a vis …de vaccinare!
Problema este ca sunt destui inteligenți care s-au arătat docili, in privinta vaccinării si destui idioti sadea, care au refuzat-o!
Frica de moarte!
Ingrădirea libertății de miscare, acest santaj psihologic, de asemenea a facut multi inteligenți docili, iar foamea, care va urma curând, o sa mai „convingă” și pe alții!
Dar cum faci ca starea de fapt să se mentină in timp și sa-i elimini pe cei care „nu merită” să trăiască?
Prin durere!
Exista niște metode mai putin „ortodoxe” de dresat câini, cu ajutorul unor zgarde cu șocuri electrice, ce fac mielușei ascultători din orice câine feroce!
Si daca nu?
Mărești intensitatea până ascultă sau…moare!
Nu cred că „vaccinul” acesta, pentru care se insistă sa fie acceptat de toti, nu a fost bine studiat! Cu sigurantă ca a fost! Dar nu pentru covid, iar faptul ca nu oferă protecție, o demonstrează cât se poate de clar!
Pe zi ce trece mă conving ca el o să fie zgarda cu șocuri electrice pentru oameni si curând ( probabil după înfometare) cineva o să apese pe butonul telecomenzii!
Să dea Dumnezeu să mă însel!

22.07.2021