Unde dai și unde crapă

1 <–––

Titlu mare pe prima pagină: „Experții corona împotrivă la un nou lockdown chiar dacă asta ar însemna să se îmbolnăvească nevaccinații”

Nu știu cine sunt experții aștia care încă nu au auzit ca 99% din cei internați mai nou sunt vaccinați dar știu deja fără să citesc articolul că dacă se va decide sa ne „aresteze” din nou (și asta se va decide) noi cei ne-vaccinați vom fi motivul! Asta o sa adâncească și mai mult prăpastia între cei care s-au vaccinat si cei care refuză sa o facă!
În articol un alt titlu: ” Tot mai multi politicieni cer ca cei testați sa fie tratați ca cei vaccinați”
Deci din capul locului nu se discuta faptul ca cei ne-vaccinati au dreptul sa fie tratati la fel ca cei vaccinați ci se canalizează discutia spre altceva care pare in ordine la prima vedere: daca sunt testat negativ atunci sunt recunoscut ca ființa cu drepturi! Ca asta presupune ca va trebui sa ma testez incontinuu pentru orice si probabil pe banii mei pare că nu interesază pe nimeni! Ni s-a oferit o „portița de scăpare” cu care trebuie sa fim mulțumiti și sa stam liniștiți!
Vaccinarea nu este obligatorie!
In articol ni se spune ca Merkel are de gând sa-i terorizeze in principal pe ne-vaccinați din toamnă (nu mai au voie sa intre nicaieri) și ca mulți, chiar din partidul ei, nu sunt de acord! Ca atare, in mărinimia lor ne-ar oferi „portița” testului! Există chiar o voce care spune ca cel mai bine ar fi sa-i trateze pe nevaccinatii ce se îmbolnăvesc grav si sa functioneze totul normal!
Democratie domnule! Câtă luptă politică sa ne fie noua bine! Dormiți liniștiti!
Concluzie:
Mâine se va decide când vom intra cu totii in lockdown, că doar cu test ne vom mai putea mișca cat de cât, iar cei care se vor îmbolnăviri grav, o să fie exclusiv cei nevaccinați!

9.08.2021

––––> 3