Am fost zilele trecute la pescuit.
Au fost zile în care am prins și altele cand nu am prins. In zilele care am prins, am continuat cu aceeași momeală, în același loc, la aceeași adâncime.
In zilele în care nu am prins, am încercat să schimbăm fie momeala, fie locul, fie adâncimea. De cele mai multe ori schimbările au adus rezultatul dorit.
Stau și mă uit la populația lumii nemulțumită de politica actuală, care de mai bine de un an „pescuiește” fară folos, în același loc, la aceeași adâncime și mă întreb chiar nu este nici un pescar printre ei?
De peste un an se fac demonstrații de protest în toată lumea, iar rezultatul este ZERO! Politicul continuă fară abatere, pe linia pe care este trasat planul de distrugere a omenirii!
Eu am fost la pescuit de plăcere (nici nu mănânc pește!) dar dacă nu dorim să murim curând de foame, trebuie sa schimbăm metoda de „pescuit!”
Când nu merge cu undița se poate încerca cu năvodul, curentul electric, cu dinamita!
Ce dorim noi toți, este la îndemâna noastră, dar mă tem că oricât am protesta în jurul lacului, nici-un „pește” nu o sa iasa de bună voie afara!
Unii spera ca dupa alegeri se va schimba ceva!
Nu au invatat de la ultimele alegeri, de la alegerile din SUA nimic! Cei mai mulți insa s-au obișnuit deja cu jugul și anormalitatea chiar devine „noua normalitate” în capul lor! Asta e foarte grav! Cu cât sunt din aceștia mai multi cu atat șansele noastre de a mai putea schimba ceva sunt mai reduse!
Petri Heil!*

29.08.2021
*Salutul pescarilor (în germ.) in sensul de a avea un pescuit cu folos.