Sursă:

OFFENER BRIEF HOLOCAUSTÜBERLEBENDER UND NACHFAHREN AN DIE MEDIEN — Amir Mortasawi (alias Afsane Bahar) (امیر مرتضوی (افسانه بهار

După ce am primit știrile șocante că mass-media finanțată de stat l-a acuzat pe profesorul Sucharit Bhakdi că este antisemit, am decis să scriem această scrisoare. Stăm în spatele profesorului Bhakdi pentru că el spune adevărul.Voi, mass-media, ați mințit oamenii de ani buni predicând învățături false din Holocaust. Aceasta nu este lecția din Holocaust că evreii nu ar trebui să fie uciși sau provocați. Nimeni nu ar trebui ucis! Lecția din Holocaust este că nu puteți urmări sau participa atunci când o minoritate este persecutată. Ați instrumentalizat Holocaustul pentru opus: să jefuiți oamenii de voința de a se apăra împotriva nedreptății. Și în acest mod nelegiuit v-ați pregătit și sunteți pe cale să implementați un nou Holocaust. Avertizăm în mod expres că se desfășoară un alt Holocaust, doar că este mai mare și mai sofisticat. Brutalitatea cu care luptați, negați, răniți și umiliți opoziția atât verbal, cât și fizic este să pentru a suprima adevărul. 

Existențe distruse, percheziții la domiciliu, interdicții profesionale, ordine obligatorii de psihiatrie și mai rău – aceasta ar putea fi povestea vieții noastre, dar aceasta este realitatea pe care o observăm în Germania. Nu vom tăcea! 

 Comenzi obligatorii către psihiatrie și mai rău – aceasta ar putea fi povestea din viața noastră, dar aceasta este realitatea pe care o observăm în Germania. Nu vom tăcea! 

Dr. Bhakdi nu a făcut nimic rău. El a sugerat doar că termenul „vaccinarea te face liber” are o asemănare extraordinară cu sloganul de la poarta Auschwitz, ceea ce este absolut corect. Vă rog să nu mai atacați acest om bun care cu siguranță nu este un antisemit. 

Rabinul William Handler Brooklyn, NY Născut în Satumare, România Supraviețuitor al Holocaustului *** Trăiesc pentru că bunica mea nu s-a supus când evreilor li s-a ordonat să se adune. Cum acum centrele de vaccinare sunt conduse de presiune și frică. Trăiesc pentru că oamenii decenți nu s-au supus când li s-a interzis ascunderea evreilor. La fel cum acum Sucharit Bhakdi și alți oameni decenți nu se supun pentru a salva vieți. A-i pedepsi cu termenul „antisemit” este o ipocrizie revoltătoare. 

Mascha Orel *** Bunicii și mama mea erau în Bergen-Belsen din cauza originilor lor evreiești, nu sunt religios, dar această moștenire m-a însoțit încă din tinerețe și reacționez foarte sensibil la antisemitism sub orice formă. Oricine numește prof. Bhakdi un antisemit din cauza unei formulări nefericite nu a avut niciodată nimic de-a face cu antisemitele. Se face acest lucru cu scopul de a discredita acest om de știință uman și angajat emoțional la nivel personal. Aș vrea să ridic vocea împotriva acestui lucru. Orice ar merita asta

Andrea Drescher *** Imediat după contribuția domnului Wulf Rohwedder (ARD), în care prof. Bhakdi a fost stigmatizat ca antisemit, am scris mai multor posturi. Am corectat că abuzul constant al termenului „antisemit” nu servește în niciun caz siguranței evreilor. Opusul este cazul. Niciunul dintre cei responsabili nu a primit răspuns și nici nu a existat nici o scuză publică. Acum cei care știu cel mai bine ce simte să fii stigmatizat și persecutat vorbesc

Ruth Machnes și Arie Suchovolsky, avocați, Tel-Aviv, Israel, +972 03-5663222, as@suchovolsky.co.il .

  • Yoel Abraham Freida Weber Samuel Abraham N. Rubin Chana Poper Yocheved Werzberger Miriam Weiss Yoel Gereidi Z. Fogel AE Friedrich Y. Friedrich Hershel Indig Yisocher Dov Rumpler Yakov Cohen Joel Sabel Chaim Vigder Shaindy Vigder M. Wagschal Eliazer Werzberger Lichter Yichler *** Mascha Orel Leah Lichter Solomon Diamand Chaim A. Weiss Sarah Weiss Cheskel Hocheiser Genendel Kernkarut Elye Glick Faiga Glick Joel Bernbaum Andrea Drescher

Ioan Sperling- Traducerea este prin Google, am preferat sa o folosesc ca sa apara scrisoarea mai repede. În măsura in care voi avea astăzi timp, am să o corectez, acolo unde este nevoie!