Intrebat de reporteri ce soluții are pentru oprirea „valului” Gheorghiță a răspuns: „avem 😂 soluții de limitare a acestei pandemii: să ne vaccinăm, să purtăm mască, să evităm zone supraaglomerate, să fim solidari cu cei care respectă măsurile, să reducem ignoranța.”
Dumnealui ori este sclerozat, ori neinformat, ori pur și simplu idiot; „soluțiile” astea se folosesc în toată lumea, de la începutul „pandemiei„, fără un folos notabil, medical, însă sigur producând un dezastru sufletesc și economic! Orice om, cu un creier cât de găină, poate trage concluzia că: un lucru care nu a funcționat doi ani, este puțin probabil să înceapă să funcționeze în al treilea!
Și ca să nu rămână Gheorghiță singur (uitându-se la portița nouă) a venit salvarea (ca din) Pistol: „soluțiile trebuie să vină de la cetățeni!”
Poc! Trecând peste faptul ca voi luați banii și aveți datoria sa vă faceți ceva pentru ei, trecând peste faptul că prin incompetența voastră, suntem, cel mult, unde eram acum doi ani, doar că mai puțini, în viață, hai să vă dam o mână ( „nevaccinată„) de ajutor!
Dacă tot ce am facut anii trecuți nu a folosit, să nu mai facem la fel! Începând cu „vaccinul” care nu dă imunitate, continuând cu testele fără valoare, carantinarea celor sănătoși și terminând cu masca, care nu protejează!
deschidem bisericile, pelerinajele complet și să rugăm preoții să facă slujbe pentru oprirea „pandemiei (de minciuni în primul rând)!
deschidem restaurantele, cinematografele, stadioanele obținând ca și până acum în cazul gripelor sau ca suedezii și in cazul covid 19, imunitatea de turmă!
înlocuim schemele de tratament inefective și scumpe, cu altele efective și ieftine! Care? Până și Becali care nu-i medic, le cunoaște! Întrebați-l!
Să închidem (hai sa-i spunem „carantină într-o închisoare”, să sune mai frumos) toți politicienii și „specialiștii” care ne-au condus în ultimii 2 ani, înlocuindu-i cu politicieni ce au fost în opozitie (dacă avem) și cu specialiștii ce au fost cenzurați până acum!
descoperim și pedepsim exemplar pe toți cei care au mințit în privinta „pandemiei” pe cei care au facut exces de zel în implementarea măsurilor și legilor anti-constitutionale, pe cei care au cauzat moartea cetățenilor!
recuperăm banii făcuți din afacerile cu vaccinul, măștile…
Astea ar fi niște idei din partea mea, pentru care nu am pretenții de copyright, …….. și sunt sigur că fiecare cetățean iși mai poate aduce contribuția!
De acord?

7.10.2021